2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو تا اگه تونستیم راهنمایی کنیم

رفیقم بایه دختر آشنا شده وقصد ازدواج دارن...تو ایتا آیدی دختره داره وتوهمون ایتا حرف می زنن.....دختره به بهونه ی این که خانوادش حساسن شماره ش رو به پسره نمیده....وازطرفی دیشب پسره متوجه شد که دختره با دوس پسر رفیقش بعضی وقتا تلفنی حرف می زنه....اینم بگم که باتلفن رفیقش حرف می زنه...

نظرت درباره ی این دختر چیه؟رفیقم بدجوری باهاش دعوا کرد...

رفیقم بایه دختر آشنا شده وقصد ازدواج دارن...تو ایتا آیدی دختره داره وتوهمون ایتا حرف می زنن.....دختر ...

خوب به عنوان یک دختر که اینو زیاد تو دوستام دیدم 

خیلی از دوستام با دوست پسر دوستشون تلفنی حرف میزنن اونم با گوشی همون دختر 

وقتی دو تا دختر با هم خیلی صمیمی ان اینجوریه 

یکی دیگه از دوستام با دوستش و شوهرش بیرون هم میرن سه تایی

به نظر خودم ولی یکجوریه ینی من اینکار رو نمیکنم در حد یک سلام برسون میگم ، حتی دوستم هم پیشنهاد داد سه تایی بیرون بریم قبول نکردم بستگی به اون دختر داره و دلیل بر بدی دختر نمیشه

ولی خوب اگر واقعا اون دختر رو دوستش داره می تونه بهش واضح بگه که از این کارش خوشش نمیاد و همه چی رو با گفت و گو حل کنن

🌙✨️

خوب به عنوان یک دختر که اینو زیاد تو دوستام دیدم خیلی از دوستام با دوست پسر دوستشون تلفنی حرف میزنن ...

گفت وگو به دعوا کشید...میگه داداشمه....رفیقم حق داره...میگه من فقط عکسشو دیدم وچت کردم وهنوزصداشو نشنیدم...بعد یه پسر غریبه که هیچ کارشه راحت باهاش تلفنی حرف می زنه.....بی تعارف نظرتو بگو

گفت وگو به دعوا کشید...میگه داداشمه....رفیقم حق داره...میگه من فقط عکسشو دیدم وچت کردم وهنوزصداشو نش ...

اخه راستش من توی این زمینه ها تاحالا تجربه ای نداشتم و نمیدونم واقعا چی بگم

🌙✨️

چیزی که احساس می کنی و بگو.....اون رفیقم خود منم ومیخوام ببینم ولش کنم یا نه....

اگر برات ارزشمنده به خاطر یک سو تفاهم جزئی بیخیالش نشو و بهش مهلت بده تا جبران کنه 

همه چی بستگی به خودت و وایبی که از اون دختر میگیری دارع 

خود پسر ها معمولا به خوبی توانایی تشخیص دختر خوب و بد رو از هم دارن

ولی میگم نذار سوتفاهم همه چی رو خراب کنه

خود من پسر مورد علاقم سر یک سوتفاهم که با یکی از پسر های دانشگاه مون راجب مسائل درسی حرف میزدم و حرفایی که پشت سرم درست شد ترکم کرد و کلی لج و لجبازی راه انداخت باهام و همه چی خراب شد❤️‍🩹

🌙✨️

اگر برات ارزشمنده به خاطر یک سو تفاهم جزئی بیخیالش نشو و بهش مهلت بده تا جبران کنه همه چی بستگی به خ ...

قضیه شما فرق داره....دوسش دارم....ولی با کاراش خودشو ازم دور می کنه....ولی بهم حق بده که باهاش دعوا‌ کردم