2777
2789
عنوان

از وقتی حرز آویزون کردم ،همش خواب ج .ن میبینم.

| مشاهده متن کامل بحث + 44049 بازدید | 126 پست
عزیزدلم  بهترین محافظ پخش سوره بقره تو خونه  یا خواندن ۴ قل هست میتونید قبل خواب با صدای ...

همه ی این کار ها رو انجام میدم .پخش سوره ی بقره حرز امام جواد هم دارم.

پس یعنی این ها علائم خوبی نیستن؟

وباید حرز ودور بریزم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان خودت داریش

من کلا زندگیمو سپردم ب خدا. ن ندارم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
اخه پسرم جوری شبا جیغ میکشید کهمیگفتن یه کاری براش بکن که مغزش تاثیر میزاره.۸ سالشه بخاطر این دعا گر ...

عزیزم جای بچه رو عوص کن یعنی اتاقش رو اگه میشه مثلا موقع خواب حداقل بیاد تو اتاق دیگه یا سالن.... تو اتاقها اسفند بگردون و ۴ قل حتما بخون و یه موردی دقت کن ساعات خاصی از شب کابوس می بینه یا نه؟

همه ی این کار ها رو انجام میدم .پخش سوره ی بقره حرز امام جواد هم دارم. پس یعنی این ها علائم خوبی نی ...

عزیزم حذز ابی دجانه سفارش شده جناب پیامبر. 

اگه احتمال میدی که ساعت بد مثلا چاپشون کردی منظور قمر در عقربِ. 

بندازشون اب روان. یا اب دریا. تا بی حرمتی نشه. 

و در ساعت سعد چاپ بزن هر 4 دیوار اصلی با ایت الکرسی بزن . 

من تموم دیوارای خونمون زدم. 

معنی حرز رو بخون. 

علت اینکه بعضیا گفتن بنداز بره. یا اینه که این حرزو نمیشناسن. یا از اونایین که میگن فقط یه چیز خوبه که ماداریم و  مابقی بد. 

راستش منو که کلا میگن همزاد دارم ولی دوسال پیش برا شوهرم حرز سفارش دادم بعد اکثر شبا دوتا میومدن تو ...

اخی عزیزم،شنیدم منم مثل خودت ،هر کاری کردم آخرشم اذیتم.

با اینکه هیچوقت سراغ دعا نویس واین چیزا نبودم

حرز ابی دجانه سند روایی قوی داره توسط علما توصیه تایید شده

مساله چیز دیگه‌ایه احتمالا

زنداداش منم یه مدت تو خونه هر روز سوره مبارکه بقره پخش میکرد میگه بیشتر اذیتم میکردن انگار

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

مگه زندگی عادی سخته که سراغ این چیزا میرین؟

هیچ وقت ازین چیزا استفاده نکن.

یکی از نزدیکانمم دنبال این چیزاس خونش پر از جنه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
همه ی این کار ها رو انجام میدم .پخش سوره ی بقره حرز امام جواد هم دارم. پس یعنی این ها علائم خوبی نی ...

عزیزم حرز ابی دجانه رو حتما از خودت و خانوادت دور کن اگه خودت نوشتی خط بزن و بندازه بره

حرز امام جواد هم موقتا دور کن 

گفتین که همه این کارها رو میکنید یعنی اسفند دود می کنی و بقره رو پخش و ۴ قل میخونی ؟اما باز اذیت میشی؟ یا فقط بچه اذیت میشه

اگه خوبه پس چرا اسی اینجوری با ج ن ها دست به یقه شده

عزیزم ایشون درمورد حرز اما جواد میگه بله درسته واقعن همچین خواصی داره ،منتها من چون اذیت میشم به بازوی راستم ببندم.

این حرز ابی دجانه رو چسبوندم به دیوار .از این حرز آین اتفاقا افتاد