2777
2789

مثلا بهش میگیم چرا زنای نی نی سایت رفتار های جزیی مردارو خیاتت میدونن به هم دیگه میگن داره بهت خیانت میکنه؟

اونم جواب داد چون تو اون سایت پر از زنایی هست که تجربه های تلخ و خیانت دیدن نسبت به همه چی بدبینن نباید به حرفشون گوش کنین چون دارن از سر تجربه خودشون میگن

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه چی برمیگرده ب تجربه ادم،؟چرا گفته گوش نده ب حرفشون،خندم گرف😂😂😂😂

هوش مصنوعی این جوابو گفت بهت بدم :

دقیقا، تجربه خودشونه، ولی تو که تجربه شونو نداری چرا میخوای قضاوت کنی؟ خندت هم به خاطر همین بچگانه ست.

دخترشیرازی

هوش مصنوعی این جوابو گفت بهت بدم :دقیقا، تجربه خودشونه، ولی تو که تجربه شونو نداری چرا میخوای قضاوت ...

حتما تجربشو داشتم ک راهنمایی میکنم فرضا هم ک تجربه شونو ندارم اما میتونم درک کنم چیزی ک تو نمیتونی😝

کارم ب جایی رسیده باید ب هوش مصنوعی هم حساب پس بدم😂😂😂

حتما تجربشو داشتم ک راهنمایی میکنم فرضا هم ک تجربه شونو ندارم اما میتونم درک کنم چیزی ک تو نمیتونی😝 ...

اینو گفت :
«خیلی زرنگی که میگی درک میکنم 😏 اما هنوز کفششونو نپوشیدی! بعضی چیزا حتی با هوش مصنوعی هم یاد نمیگیری، پس قضاوتت هم خندهداره هم کمی خودشیفته!»

دخترشیرازی