2777
2789
عنوان

از وقتی حرز آویزون کردم ،همش خواب ج .ن میبینم.

| مشاهده متن کامل بحث + 44049 بازدید | 126 پست

هر دعایی ساعات سعد خودشو داره شما نباید خودتون همچین کاری میکردین

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

عزیزدلم 

بهترین محافظ پخش سوره بقره تو خونه 

یا خواندن ۴ قل هست میتونید قبل خواب با صدای معمولی ۴ قل بخونی

در ضمن حرز ها خودشون طلسم هستند نه دعا اما طلسم های محافظ که حرز امام جواد بهترینشون هست اون حرزی که دارید رو از خونه بیرون بذارید

برای دفع شر جنهای شروز سوره بقره و یا ۴ قل بسیار توصیه شده

اگه برات امکان داره اسفند دود کن بدون زغال از این اسفند دود کن کوچولوها بگیر چند تا دونه اسفند بزار توش روی گاز بگیر از بوی اسفند بیزارن و روایات دیگه.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونی ،آثار خوبی داشت برامون ،کارامون بهتر داره پیش میره ،رزق وروزیمون بیشتر شده، یکی از دوستا ...

همین اثار رو هزاران برابر بیشتز حرز امام جوادع داره فقط اعتقاد میخواد

راستش منو که کلا میگن همزاد دارم ولی دوسال پیش برا شوهرم حرز سفارش دادم بعد اکثر شبا دوتا میومدن تو خوابم و اذیتم میکردن جوری وحشت زده میشدم تا پای مرگ میرفتم . حرزش گم شد خوابای من کمتر شده هنوزم خواب میبینم ولی کمتر از اونموقع ‌. اونموقع باهام گلاویز میشدن الآن یه گوشه وایمیسن وحشت زدم میکنن

خاصیتش چیه اون وقت

افزاریش رزق روزی.  باطل سحر.  باطل چشم زخم زیاده کلا

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
منم چند شب پیش خواب دیدم وسایلام گم شدن بعد پسرم گم شد تو خواب با جنا کشتی میگرفتم که پسرمو از دستشو ...

عزیزم تا میتونی سمت دعانویس واین چیزا نرو اصلن.

حرز امام جواد بگیر ببند به بازوش ،البته حرز امام جواد واز جای معتبر باید بگیری یه نماز طولانی هم داره .

منم چند شب پیش خواب دیدم وسایلام گم شدن بعد پسرم گم شد تو خواب با جنا کشتی میگرفتم که پسرمو از دستشو ...

عزیزم قبل خواب ۴ قل بخون با صدای معمولی و می تونی بالای سر تختش  بچسبونی 

عزیزم تا میتونی سمت دعانویس واین چیزا نرو اصلن. حرز امام جواد بگیر ببند به بازوش ،البته حرز امام جو ...

اخه پسرم جوری شبا جیغ میکشید کهمیگفتن یه کاری براش بکن که مغزش تاثیر میزاره.۸ سالشه بخاطر این دعا گرفتم گذاشتم گردنش گفت جنا اذیتش میکنن وهمه مشخصات پسرمم رفتاریش درست توضیح داد

اگه خوبه پس چرا اسی اینجوری با ج ن ها دست به یقه شده

حرز ابی دجانه اسی گرفته. اینی ک من گفتم حرز امام جواده

اگه خوبه پس چرا اسی اینجوری با ج ن ها دست به یقه شده

عزیزم شرایط خاص دارن حرزها ضمنا در بیشتر مواقع تلقین ها برای افراد سبب خوشی و خیر میشه نه اون طلسم یا دعا

اما کلا بهتره جای حرز و دعا از ایات قران بهره گرفت

الان چکار کنم ؟

از یک شیخ سوال کنی بهتره. دعانویس نه