2777
2789
عنوان

از وقتی حرز آویزون کردم ،همش خواب ج .ن میبینم.

| مشاهده متن کامل بحث + 44051 بازدید | 126 پست

سلام عرض ادب خدمت تمام استادان و دوستان این حقیر یک گوشه از تجربه شخصی خودم به اشتراک میزارم که به امید الله شاید کسی استفاده کند و حرافه های بدون سند دوری کنند .۱.تمام حرز ها و دعا ها همان گونه که تاثیر مثبت دارند تاثیر منفی نیز دارند در صورتی تاثیر منفی میشود که توجه کنید اگر شخص نا آگاه از علوم عرفانی دست به قلم برده ویا چاپ کند ویا  هنگام استفاده در بار اول به ساعات و روزهای قمر در عقرب توجه نکرده باشن .۲ هر حرز وهر دعا برای بار اول نیاز به یک پاکی جسمی و خواندن دودورکعت نماز با شرایط خاص دارد و واگر این شرایط درست انجام نشود تاثیر عکس دارد پس خریدن دعا یا حرز از دست فروشها و امامزاده ها اشتباه وباید از جای مشخص و مورد تایید امام جماعت ان شهر  باشد توجه کنید خواهش میکنم با نا آگاهی به آیات شریف بی احترامی نکنید که عواقب پاگیر خود شما میشود بنده ببخشید بخاطر لهن بد و تندی وضیفه دونستم به دوستان عزیز گوشه ای آگاهی بدم این حقیر حلال کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم بهترین محافظ پخش سوره بقره تو خونه یا خواندن ۴ قل هست میتونید قبل خواب با صدای معمولی ۴ قل ب ...

در زبان عربی حرز یعنی سپر ، مانع ، حفاظ ، حصار 

کی گفته حرزها خودشون طلسم هستن ( البته گرفتم که منظور شما طلسم سیاه هست " طلسم سیاه ، جادوی سیاه ، دعای سیاه ، دعای بد ) 

وقتی میگیم سیاه پس روبرو و رو در رو و متضادش سفید هست 

پس مثلا ضد جادوی سیاه میشه جادوی سفید 

جادوی سفید ایناس : قرآن و ادعیه ی شرعی ( برای هر امری مثلا سوره و دعاهایی برای باطل سحر ، گشایش بخت ، بچه دار شدن ، رزق و روزی ، پیدا کردن کار ، و غیره ) ؛ حرزها مثلا همین حرز کبیر و صغیر ابی دجانه [[ حرزی است معتبر که خود پیامبر ( صلی الله ) به درخواست جناب ابی دجانه ی انصاری ، بیان فرموده و حضرت علی علیه السلام نوشته و داده دست اون صحابی جهت دفع آزار اجنه ی کافر و شیاطین : در بحارالانوار هست و در سایر کتب ممکنه باشه ولی در مفاتیح الجنان نیست  ]] ؛؛؛ حرز ائمه { اکثریت یا تمامیه امامان معصوم حرز برای ما صادر کردن } که در مفاتیح الجنان هست به جز حرز کبیر امام جواد علیه السلام ؛؛؛ نماز و سایر عبادات شرعی ؛؛؛ نماز باطل سحر حضرت زهرا سلام الله علیها : در مفاتیح هست به نماز حضرت زهرا معروفه همون نمازی که ۲ رکعته در رکعت اول یک حمد و ۱۰۰ تا قدر در رکعت دوم یک حمد و ۱۰۰ تا توحید : نمازی است که جبرئیل بهش یاد داده ؛ البته اسمش نماز باطل سحر حضرت زهرا نیست بلکه نماز حضرت زهراس اما چون برای دفع سحر و جادو و کشتن موکل های سحر ( جن کافری که مسئول تاثیر گذا ی جارو و یر به یر شدن جادو هست ) و کشتن ساحر و تنبیه اساسی خریدار جادو ۹۸ درصد حاجت داده به نماز باطل سحر حضرت زهرا معروف شده ؛؛؛ زیارت کعبه ؛؛؛ زیارت ضریح یه امام معصوم از نزدیک یا دور { دور اینطوریه : یه عکس یا یه تابلو از حرم و ضریح یه امام معصوم را در اتاق یا نشیمن نصب کن و هر روز یا روزی که دلت کشید زیارتنامه ی اون امام معصوم رو بخون ، روز نصب تابلو در روز نحس نباشه ( روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند ) ؛؛؛ غسل های واجب و مستحب ؛؛؛ تسبیحات حضرت فاطمه ؛؛؛ توکل کردن بر خدا ؛؛؛ غذای نذری و متبرک ؛؛؛ مهر و خاک کربلا ؛؛؛ گفتن قربه الی الله در همه ی کارها ؛؛؛ زیارت قبور مخصوصا شهدا و صالحین ؛؛؛ فلانی خدا یارت ؛ فلانی به خدا سپردم ؛ فلانی علی یارت ؛ مدیتیشن ؛ گویا ؛ شمع تراپی ؛ نمک تراپی ؛ سوزاندن چوب دارچین به تنهایی یا با اسپند ؛ اسپند ساده یا اسپند عاطل و باطل ( همون ایپند رنگیا ) و غیره : اینا همه جادوی سفیده 

سلام عرض ادب خدمت تمام استادان و دوستان این حقیر یک گوشه از تجربه شخصی خودم به اشتراک میزارم که به ا ...

من حرزو از قم از یک فروشگاه معتبر که یکی از دوستان که در قم روحانی هستند خریداری کردم و غسل داشتمو نماز خرز که خیلی طولانی هم بود خوندمو بستم به دست راستم و فقط اعصبانی میشدم بیشتر و خواب جن تو شب دیدم . البته نه اونطوری که تو خواب اذیتم کنن فقط 44 تا بودن و ودرو حرف میزدیم