2777
2789
تو تنهایی آرامش داری نه کنارش

کنارش خیلی اذیتمـمیکنه بد دهنه و یا همش ایراد میگیره از زمینو زمان گستاخه ولی وقتی تنهام خیلی راحتترم مشکل من اینه نمیتونم مثل خودش بد،دهن خسانتکار باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکارس،کنم توخدا خیلی حالم بده هنوز از رو تخت نتونستم بلند،بشم 

عزیزم چقدر ضعیف خودتو جلوه میدی .مردها دنبال خانم های پرهیجانن هرمردی یه قلقی داره من میدونم شوهرمن و ادمهاش کلا دنبال اینن دیگران را حرص بدن واگه نقطه ضعف طرف را بفهمن پا میذارن روش .شماهم بگرد ببین قلق شوهرت چیه و چرا بهت این حرف را زده .گاهی مردها میخوان حس حسادت را تو خانمشون تقویت کنن تا خانمشون ی کم تغییر رفتاربده و بیشتر به خواسته هاشون اهمیت بده فقط بلد نیستن مستقیم و بازبون خانمشون را خام کنن ک از فلان رفتارهات دلخورمیشیم ی راست عصبی میشن و چرت و پرت میگن.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ندارم ولی چون پدر مادرم واقعا تحمل طلاق منو ندارن 

هیچ پدر و مادری تحمل طلاق بچشون و ندارن.  ولی تحمل اذیت شدن بچشون و هم ندارن.  هنور اول راهی.  بچه هم نداری.  البته من مخالف طلاقم.  ولی خیانت بحثش فرق میکنه.  با خانوادت صحبت کن. 

اره بخدا ببین چقدر ادم میتونه وقیح باشه

به مشاوره خانوتده زنگـزدم ۲میلیون میگه پرداخت کن ۶جلسه مشاوره بدم  اخه پولم کجا بود،اونقدرم خسیسه یعنی هر چی خصلت بد،بوده خدا جمع کرده تو این ادم از اخر اوله

دلیلش چیه؟  مگه خودش نیومد خواستگاریت؟  مگه از اول ابراز علاقه نکرد؟

اره بخدا خودش خاشتگاری نماز میخونه خدا بزن کمرش با نمازش.اصلا اون چیزی نبود که قبلا بود خیلی شوکه میشم وقتی میبینم این اون ادم نیست

اره بخدا خودش خاشتگاری نماز میخونه خدا بزن کمرش با نمازش.اصلا اون چیزی نبود که قبلا بود خیلی شوکه می ...

نمیدونم والا.  خدا به هممون رحم کنه و آرامش بده انشاءالله. 

به قول یکی از دوستان که کامنت گذاشته شاید بلد نیست خواستش و بهت بگه اینجوری میگه تا تحریک و عصبی شی.