الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میشه بپرسم چندسالشه، تحصیلاتش چقدره؟ خانوادش در چه حد هستن؟ پدرو مادرش ادمهای خوب و اهل محبتن ...
۴۰سالشه...خیرسرش دکترا داره....خانوادش خیلی تنشی و عصبیه..ولی جلو بقیه خودشو خوب جلوه میدن مامانش خیلی پرش،میکنه باهممیشینننفشه میریزن برای هر کسی مثال برای من
ای بابا من منتظر بودم بگی ی پسر بیسواد ک سنش زیر۲۵هستش .پس هنوز بلوغ فکری پیدا نکرده .عزیزم اگه بگم ی کم بیشتر تحمل کن شاید درحقت ظلم بشه ولی بهتره بفهمی درچه حد میخواد برات اهمیت قائل بشه و تا چه حد میتونی ازش توقع داشته باشی اون وقت راحت تر میتونی تحملش کنی مثلا من میدونم برای شوهرم ۶۰درصد قابل احترامم و بیشتر از این از دستش برنمیاد و اگه خطایی داشت باید تا جایی ک میتونم نادیده بگیرم .ی برگه بردار همه خوبی هاش ریز ب ریز بنویس و ی طرف برگه همه بدی هاش .(مثال:چشماش قشنگه) ببین میتونی بهش چه نمره ای بدی در مجموع
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینجور ادمها ک باهم میشینن حرف میزنن ی قلقی دارن ب اسم تعریف و تمجید .مثلا پشت سر مامانش ب هیچ وجه بدی نگو و بگو ماشاالله خانم خوبی هستن و خیلی زحمت کش هستن ما باید قدر بزرگتر هامون را بدونیم چند بار ک ببینه تو نظرت درمورد اونا چیه ناخوداگاه وقتی مادرش میاد حرفی بزنه میگه مامان اون توروقبول داره سعی کن زیاد برخلافش نباشی .این یعنی سیاست .کلا توصیه بهت میکنم ی کم سیاست مدار بشی .
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....