2777
2789
شوهرمن هرچقدم بگی نیاز دارم میگه نیاز نداری... فوقش دویس تومن بده 

همونو اوايل برو مو رنگ كن بگو ميخام بلوند كنم ناخن بكارم فلان قدر ميشه 

ايشون ميگه شوهرش پولداره پس داره كه بده 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
عزیزم چقدر ضعیف خودتو جلوه میدی .مردها دنبال خانم های پرهیجانن هرمردی یه قلقی داره من میدونم شوهرمن ...

من هر جور خاسته باهاش ارتباط زنانشویی هم به عنوان همسر داشتم ولی من فکر میکنم از احترام زیادیه که براش قایل هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونو اوايل برو مو رنگ كن بگو ميخام بلوند كنم ناخن بكارم فلان قدر ميشه  ايشون ميگه شوهرش پولدا ...

خسیسه الان دوماهه بهش میگم وسایل میخام نمیده اونقدر گفتم مو رنگ کنم چکار چکار هر روز میگم اصلا پول بده نیست 

من هر جور خاسته باهاش ارتباط زنانشویی هم به عنوان همسر داشتم ولی من فکر میکنم از احترام زیادیه که بر ...

عزیزم میشه بپرسم چندسالشه، تحصیلاتش چقدره؟ خانوادش در چه حد هستن؟ پدرو مادرش ادمهای خوب و اهل محبتن یا از این خانواده ها که دائم داخل تنش و دعوا بودن؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

هرروز براش،نهار بیار.چایی بیار...میوه بیار براش،پوست بگیر...شیرینی،درست کن جلوش،خم وراست بشچ اونقدر احترامش،بزار بخدا مادر وپدرم اونقدر بهم احترام میزارن همینجوری بتهم خوبن یک رنگن ...منم ساده بعدش،دیشب توتخت خواب بهکمیگه باید،زن صیغه کنم رفته توسایت دوست یابی خودشم باور کن مجرد جلوه زده....بعد،وقتی یادم میافته چقدر حرمت بیجا براش،گذاشتم و چکار کرد،دیشب دلم میخاد،سرمو بکوبم دیوار

عزیزم میشه بپرسم چندسالشه، تحصیلاتش چقدره؟ خانوادش در چه حد هستن؟ پدرو مادرش ادمهای خوب و اهل محبتن ...

۴۰سالشه...خیرسرش دکترا داره....خانوادش خیلی تنشی و عصبیه..ولی جلو بقیه خودشو خوب جلوه میدن مامانش خیلی پرش،میکنه باهممیشینننفشه میریزن برای هر کسی مثال برای من

۴۰سالشه...خیرسرش دکترا داره....خانوادش خیلی تنشی و عصبیه..ولی جلو بقیه خودشو خوب جلوه میدن مامانش خی ...

ای بابا من منتظر بودم  بگی ی پسر بیسواد ک سنش زیر۲۵هستش .پس هنوز بلوغ فکری پیدا نکرده .عزیزم اگه بگم ی کم بیشتر تحمل کن شاید درحقت ظلم بشه ولی بهتره بفهمی درچه حد میخواد برات اهمیت قائل بشه و تا چه حد میتونی ازش توقع داشته باشی اون وقت راحت تر میتونی تحملش کنی مثلا من میدونم برای شوهرم ۶۰درصد قابل احترامم و بیشتر از این از دستش برنمیاد و اگه خطایی داشت باید تا جایی ک میتونم نادیده بگیرم .ی برگه بردار همه خوبی هاش ریز ب ریز بنویس و ی طرف برگه همه بدی هاش .(مثال:چشماش قشنگه) ببین میتونی بهش چه نمره ای بدی در مجموع 

۴۰سالشه...خیرسرش دکترا داره....خانوادش خیلی تنشی و عصبیه..ولی جلو بقیه خودشو خوب جلوه میدن مامانش خی ...

اینجور ادمها ک باهم میشینن حرف میزنن ی قلقی دارن ب اسم تعریف و تمجید .مثلا پشت سر مامانش ب هیچ وجه بدی نگو و بگو ماشاالله خانم خوبی هستن و خیلی زحمت کش هستن ما باید قدر بزرگتر هامون را بدونیم چند بار ک ببینه تو نظرت درمورد اونا چیه ناخوداگاه وقتی مادرش میاد حرفی بزنه میگه مامان اون توروقبول داره سعی کن زیاد برخلافش نباشی .این یعنی سیاست .کلا توصیه بهت میکنم ی کم سیاست مدار بشی .

اینجور ادمها ک باهم میشینن حرف میزنن ی قلقی دارن ب اسم تعریف و تمجید .مثلا پشت سر مامانش ب هیچ وجه ب ...

اره دقیقا یامامانش نقشه میریزن تصمیم ممیگیرن ادم مستقلی نیست وابسته به مادره.باید همینکارو کنم