2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بددهنی نیستا😑 من شوهرم اوایل گاهی اینجور حرفارو میزد ک ی زن دگ بگیرم و اینا ولی چون میدونستم ک ...

خیلی داغون شدم بابت حرفش،شوکه شدم خیلی بد،دهنه وضع مالیش خوبه ولی وقتی توی اتاق خواب میخابیم همش  مسره داخل سایت های دوستی و چت خیلی خیانت میکنه بهم احساس میکنم....بچها بنظرتون باهاش چمار کنم مهریمو کمـگرفتم راه برگشتی ب خونه بابام ندارم

فقط نگاش میکردی خیررررره میشدی بهش تا به غلط کردن بیفته. این روش جوابه واسه اینجور مردا. نباید جواب ...

دقیقا این مدلیه حرف میزنه که تا مغز استخونت تیر میکشه ...خیلی زیاد...فقط خیره شدم بهش خیلی میره توگوشیش الکی میگه مثلا شیرین اینو کجا گذاشتی میدونهمت جه چتش میشم باهامحرفمی،نهاگر کممحلی کنم فحش میده

شوهرمنم همینه میخندم میگم خداهم خیرت بده کار من را راحت میکنی میرم دنبال طلاق و دلیل هم دارم دیگه پس ...

چکارس،کنم توخدا خیلی حالم بده هنوز از رو تخت نتونستم بلند،بشم