2777
2789
عنوان

چطوری تخم مرغ آب‌پز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 69 پست

من از همون اول میزارم تو ای و میزارم‌ بجوشه 

تابحال هیچکدوماشون هم ترک برنداشتن

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت میگما ولی بدبخت شوهرت  تخم مرغ بنداز تو قابلمه تا نصفه اب بزار  روی گاز روشن بعد یه ر ...

بخاطر جمله ی  اولت،قشنگ مشخصه یک مادر همه چیز تموم میشی😂😂

فقط اونجا که با انگشت سبابه و شست🤣

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

آبو بزار تو ظرف پلاستیکی بعد تخم مرغو به چن قسمت مساوی تقسیم کن بزار توش قسمت هاش مساوی نباشن درست نمیشه هااا ؟؟بعد هر وخت دیدی تخم‌مرغا تکون خورد به سمت راست و بعد چپ یعنی درست شده کاملا 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
وای بدبخت شوهر آیندت ولی بهت پیشنهاد میدم با آشپز ازدواج کنی😉

شوهری که منو به خاطر آشپزی بخواد بره یه آشپز استخدام کنه😂

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
گاز رو هم باید روشن کنه ؟؟؟

نه دیگه این فندکو که نمیشناسه لازم نیس 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
شوهری که منو به خاطر آشپزی بخواد بره یه آشپز استخدام کنه😂

اولش اره فقط به خاطر چشم و ابرو و خنده های نمکیت ولی بعدش همه چی یادشون میره

انشاءالله قسمتت یه زندگی خوب و سرشار از شادی باشه عزیزم. فقط باهات مزاح کردم

ابتدا قابلمه ای کوچک برمیگزینیم سپس تا کنار دسته های قابلمه را پر از اب میکنیم و میگذاریم رو شعله گاز ک از قبل روشنش کرده ایم انگاه تخم مرغا درون اب میندازیم وزیرش را زیاد میکنیم تا اب ب جوش اید جوش امدن اب هم یعنی اب قل قل کند و روی ان حباب تشکیل شود سپس زیرش را کمتر میکنیم تا یک ربع وناگهان زیرگازرا خاموش کرده و تخم مرغ هارا با قاشق درمیاوریم و زیراب سرد میگیریم پوستشان را با دست میگیریم نمک میزنیم دردهان میکنیم ومیجویم