از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آبو بزار تو ظرف پلاستیکی بعد تخم مرغو به چن قسمت مساوی تقسیم کن بزار توش قسمت هاش مساوی نباشن درست نمیشه هااا ؟؟بعد هر وخت دیدی تخممرغا تکون خورد به سمت راست و بعد چپ یعنی درست شده کاملا
به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳ خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳ خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
ابتدا قابلمه ای کوچک برمیگزینیم سپس تا کنار دسته های قابلمه را پر از اب میکنیم و میگذاریم رو شعله گاز ک از قبل روشنش کرده ایم انگاه تخم مرغا درون اب میندازیم وزیرش را زیاد میکنیم تا اب ب جوش اید جوش امدن اب هم یعنی اب قل قل کند و روی ان حباب تشکیل شود سپس زیرش را کمتر میکنیم تا یک ربع وناگهان زیرگازرا خاموش کرده و تخم مرغ هارا با قاشق درمیاوریم و زیراب سرد میگیریم پوستشان را با دست میگیریم نمک میزنیم دردهان میکنیم ومیجویم