2777
2789

تا ساعت ۴ صبح باند و باز گذاشته ریمیکس باز کرده دوتا خواهران دوتاشونم داد زدن رقصیدن خندیدن 

یعنی مادر بیشعور اینا نمیگه همسایه ها خوابن نمیگه صدا میره بیرون نمیگه حداقل پنجره وامونده رو ببندین بعد به رقصتون برسین

کولرمون خرابه پنجره بستم گرم شد باز کردن صدا نزاشت

دوتا بچه داره روانی خودشون از بچه هاش بدتر اخرش برداشتم یه حبه قند پرت کردم خورده پنجرشون فهمیدن باید خفه شن

همسایه بنده خدا برا دخترش خواستگار اومد این همجارو پر کرد داره شوهر میکنه که اونم رد کرد طفلی 

میخوام برم بگم بجای اینکه حرف ببری بیاری بچتو ادم کن زندگی برامون نزاشته از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۰ شب تو کوچست

از کوچه میره خونشون اهنگ باز میکنه داد میزنه میرقصه

به خدا تپش قلب دارم از بیخوابی 

لایک نکن خواهر منننن  
همون دیشب میرفتی دم خونشون میگفتی ک میخایم استراحت کنیمالن هم دیدشون بهشون یگو

به خدا روانین یبار گفتیم تا ساعت ۱۰ نمونین حیاط استراحت نداریم فحشای ناموسی میدادن داد میزدن انگار چی گفتیم بهشون

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم از اینا داریم همون شب باید می‌رفتین ذرخونشونو می‌زدین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
روانین اخه یچیزی بگیم داد میزدنن خودشونو میزنن

تو یه ساختمون هستبن؟

اکه آره به مدیر ساختمون بگین 

اگه هم نه شکایت کنین ازشون 

ما هم میخایم از همسایه بغلی به خاطر سگش شکایت کنیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ما تو پاریس یه همسایه بی شصخیت بی شصخیت داشتیم شبا تا صبح صدای ناله شون و همه چی شون بلند بود

یبار دوتایی با یکی دیگه از همسایه ها رفتیم تذکر بدیم وقتی صداشون بلند بود هرچی در زدیم ول نمیکردن یهو یه بچه درو باز کرد داشت گریه میکرد در که کامل باز شد دیدیم وسط پذیرایی دارن رابطه برقرار میکنن

آخه حیوووناااا جلوی بچه ؟

منم بچه رو اوردم بیرون بردم خونه م خفه خون که گرفتن بردمش جلوی در گذاشتم در زد رفت تو

حالا میخواستن به جرم آدم ربایی از من شکایت کنن

کثافتاااااا😫😫😫😫

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

بهتر زیاد درگیر نشین چون اون مدل آدم ها خیلی بی حیا ن

در مواقع حاد مثل سرو صدا نصف شب زنگ بزن ۱۱۰ 

اگر مدیریت داره ساختمان بخوان بهشون تذکر بدن 

ولی در مجموع همچین همسایه ای سوختن و ساختنه

به خدا روانین یبار گفتیم تا ساعت ۱۰ نمونین حیاط استراحت نداریم فحشای ناموسی میدادن داد میزدن انگار چ ...

اگ همه همسایه ها همینن شکایت کنید وقتی اهنگ گذاشتن زنگ بزنین ۱۱۰ هی بیان در خونشون حداقلش یکم میترسن اگرم مستاجرن زنگ بزنین صاحب خونه