2777
2789
عنوان

چطوری تخم مرغ آب‌پز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 69 پست
من دختر 5سالم  میاد کنار دستم دم کنی را می‌ذاره سرش و  آشپزی بازی  می‌کنه کثیف کاری م ...

اخه مامان من خانه دار نیست،همش سرکاره

وقتی هم میاد طفلکی یه چیزی درست میکنه فقط

طوری نیست که بخواد بهم یاد بده

تو خانوادمون جوری نیست که من مجبور باشم آشپزی یاد بگیرم

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
مامانت کجاست بیاد گوشت بپیچونه

خودش زیاد دوست نداره من آشپزی کنم بابا😂چون بعدش اینقدر ظرف کثیف میکنم میگه بروو برووو بیرون از آشپزخونه نمیخوام تو کاری کنی😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مامان من خانه دار نیست،همش سرکاره وقتی هم میاد طفلکی یه چیزی درست میکنه فقط طوری نیست که بخواد ...

منم شاغلم به خدا 

ولی میاد کنارم و برای اینکه کمتر نق بزنه و سرگوشی و...باشه میگم آشپزی بازی کنیم 

حتی یه غذاهایی هم که دوست نداره یه قسمتی اش را میدم خودش مشارکت کنه

مسئولیت هم داره تو خونه 

چیدن لباس کثیفا تو لباسشویی با اونه و چیدن سفره هم کمک میکنه

خودش زیاد دوست نداره من آشپزی کنم بابا😂چون بعدش اینقدر ظرف کثیف میکنم میگه بروو برووو بیرون از آشپز ...

وای منم دوست ندارم دخترم به پر و پام بپیچه از آشپزخونه میکنمش بیرون

منم شاغلم به خدا  ولی میاد کنارم و برای اینکه کمتر نق بزنه و سرگوشی و...باشه میگم آشپزی بازی ک ...

چه مامان و دختر خوبییی💕💕خدا حفظتون کنه برای هم💕😁

ببخشید ولی شیرجوش چیه؟😂بابا من از این کارا نمیکنم توو خونمون بلد نیستم.

یه ظرف که توش شیر میجوشونن😄

ظرف کوچیک هر چی پیدا کردی بذار

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸