2777
2789
من جدیدا سرم خیلی درد میگیره انگار رگ‌های سرم فشار بهشون میاد هر دفعه یه قسمت از سرم اینجوری میشه چ ...

میتونی بری متخصص مغزو اعصاب،،،،،، ممکنه دارو لازم داشته باشی

ما ایرانی ها معمولا تا کارمون بیخ پیدا نکنه نمیریم دکتر مثلا  خودم و همینطور تو اشناها کلی کمردرد و ... داریم فقط وقتی میریم دکتر که نیاز به عمل یا ...داشته باشیم حتی رعایت هم نمیکنیم که مثلا بگیم وزن سنگین برنداریم یا کمی استراحت کنیم

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با عرض پوزش از استارتر محترم عزیزان کسی میدونه لینک تاپیک رو از کجا باید کپی کرد ؟

تو قسمتی که ادرس سایت رو نوشته بالای صفحه،،،،،،، معمولا همونجاییه که وقتی میخوای چیزی ر. جستجو کنی اونجا ینویسی

نمیشه لینک فرستاد وگرنه میفرستادم

میتونی بری متخصص مغزو اعصاب،،،،،، ممکنه دارو لازم داشته باشیما ایرانی ها معمولا تا کارمون بیخ پیدا ن ...

میگم من یک مدت به خاطر فشار عصبی زیاد 

سمت چپم خیلی درد می‌کنه 

الان دیدم چشمم قرمز شده و تار می بینم یکم اون چشمم بنظرتون اتفاقی برام افتاده میترسم 

البته که تا صبح هم نخابیدم.

چون آنلاین بودید پرسیدم عذر خواهی میکنم 

منم یکی رو میشناسم چند ساله توی کماس موقع زایمان اینجوری شد بچش هم نموند براش همچنان هم در همون حاله

وای وای چقدرسخت

کی مراقبت میکنه ازش؟

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری  ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتمپمیشی بشو اما بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

شوهرش چیکار کرد ؟ بعضی اتفاقها دیدن ندارن منم اگه ۷ سال تو کما بودم مرگ ۸ نفر از خانواده مو نمی دیدم ...

وقتی وقتی برمیگشتی دیگ از نظر روحی هیچی ازت نمیموند

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

تو قسمتی که ادرس سایت رو نوشته بالای صفحه،،،،،،، معمولا همونجاییه که وقتی میخوای چیزی ر. جستجو کنی ا ...

با عرض تشکر ممکنه عکس بفرستی همونجا رو توی عکس دایره دورش بکشی یا یه جوری مشخص کنی 

این کاربری دست دونفر هست  

خدا شفاش بده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

میگم من یک مدت به خاطر فشار عصبی زیاد سمت چپم خیلی درد می‌کنه الان دیدم چشمم قرمز شده و تار می بینم ...

گفتم برید دکتر

همین دردها و نخوابیدن ها یه هشدار برا سلامتیه

ممکنه با استراحت و ارامش حل بشه یا چند دارو بده

گاهی اینکه موقت خوب بشی کافی نیست بری دکتر علت رو پیدا کنی بهتره

مثلا من اشنا کلی کار میکرد مریض شد منم گفتم خوشححالم مریض شدی تا بخاطر این مریضی استراحت کنی و بیشتر به خودت فشار نیاری

گفتم برید دکترهمین دردها و نخوابیدن ها یه هشدار برا سلامتیهممکنه با استراحت و ارامش حل بشه یا چند دا ...

الان یهو ترسیدم وگرنه که 

من اصلا تو این مواقع 

خودم منع نمیکنم از دکتر 

فقط گفتم نکنه فشار عصبی های این مدت 

کورم‌کرده باشه 🤦

با عرض تشکر ممکنه عکس بفرستی همونجا رو توی عکس دایره دورش بکشی یا یه جوری مشخص کنی

من دو ماهه گوشیم سوخته و گوشی ندارم و با لپ تاپ اومدم و نمیدونم چرا نمیتونم عکس بفرستم

خودت عکس بفرست تا بگم کجا هست

حتما براش دعا میکنم دور خونه خدا چون چند وقت دیگه عازم حجم انشالله

برای منم دعا کن خیلی بهم ریختم نمیتونم خیلی مشکلات مو بیان کنم فقط دست به دعا و محتاج دعام که خدا کمکم کنه تورو خدا دعا کن 

فقط خدا.🦋💜💪
الان یهو ترسیدم وگرنه که من اصلا تو این مواقع خودم منع نمیکنم از دکتر فقط گفتم نکنه فشار عصبی های ای ...

خب فشار عصبی هم باشه ممکنه دارو و درمان بخواد

خیلی از بیماری ها از فشار و استرش و سبک نامناسب زندگی مثل کم خوابی و اینا هست و درمان لازمه

قرار نیست همه ضربه جسمی ببینیم تا بگیم مریض هستیم