2777
2789

آیت الکرسی بخونم😰🥲🥲💗🥺از صبح زود دارم غذا درست میکنم داغون شدم

چهارساعته پا گازم

حالام از خستگی خوابم نمیبره

صورتمو نگاه کردم دیدم از هم پاشیده م😰😰🥲🥲🥲کلا انگار پیر شدم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

واقعا عجیب سخته واقعا 

دمت گرم انقدر صبوری😰😰😰

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی میپزی که 4 ساعت طول کشیده

کتلت نمیدونم چرا اینجوری طول کشید😰😰😰😭😭

مگه چی میپزی که 4 ساعت طول کشیده

تازه خوبم نشد چرب بود گوشتش یه چندتاییش خوب شد بقیش نه 🥲🥲🥲

غذا داری چی درست میکنی

کتلت بود ولی گند زدم😭😭😭

کتلت نمیدونم چرا اینجوری طول کشید😰😰😰😭😭

برای هیأت میپزی؟

ماهیتابه ات کوچیکه؟

کتلت میندازی توی ماهیتابه و میری سراغ کار دیگه یا استراحت ، چند دقیقه بعد بر میگردونی تا اون طرفش سرخ بشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خسته نباشی❤️لطفا برای من بخون محتاج دعام

حتما عزیزم واقعا که خیلی سخته😭😭❤️

آخ آخ دست رو دلم نذار من خودم اومدم مسافرت خونه مادرشوهرم یهو اونم ۳۰ نفر مهمون دعوت کرد  تو آپارتمان ۷۵ متری 😑😑😑

من مادرم برای این تعداد از بیرون غذا میگیره ولی اینجا ما خودمون پختیم ظرفارو هم نذاشتیم بشورن دیگ پوکیدیم

برای هیأت میپزی؟ماهیتابه ات کوچیکه؟کتلت میندازی توی ماهیتابه و میری سراغ کار دیگه یا استراحت ، چند د ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای من دستم کنده راست میگی دوتا ماهیتابه کوچیک گذاشتم🥲🥲😭😭💔💔🤣کمرم داره میشکنه بس که درد میکنه کاش خوب میشد طعمش