2777
2789
عنوان

چطوری تخم مرغ آب‌پز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 69 پست
شاید باور نکنی ولی منم نمیدونم چطوری آب جوش میاد😂یعنی آب رو میذارم ولی نمیدونم کی بفهمم جوش اومده

سلام

.وقتی بخار از کتری میزنه بیرون درب رو بردار قل قل میکنه  یعنی جوش اومده

تخم مرغ رو بذار تو شیرجوش بجوشون

۱۲ دقیقه پخته

اگر عسلی میخوای ۹ دیقه

هروقت سوال داشتی  ازم بپرس گلم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
ابتدا قابلمه ای کوچک برمیگزینیم سپس تا کنار دسته های قابلمه را پر از اب میکنیم و میگذاریم رو شعله گا ...

اینهمه مراحل داشت ؟؟؟ افرین به خودم که هر روز همه ی اینهارو طی میکنم 😂😂😂😂 تازه نعنا هم میزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابتدا قابلمه ای کوچک برمیگزینیم سپس تا کنار دسته های قابلمه را پر از اب میکنیم و میگذاریم رو شعله گا ...

من چرابادقت و کامل خوندم 😐

💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜
من اب میریزم تو قابلمه  تخم مرغام رو میچینم تو پلاستیک فریزر و درش رو گره میدم و میذارم تو قاب ...

پلاستیک ضرر داره

نمک بریزی دیگه تخم مرغا نمیشکنه

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
دختر خالم مجرد بود رفت دانشگاه ز زد گف چطور ابجوش درست کنم؟  خالم عصبانی شد گف اب بریز تو کتری ...

خخخخ

دختر من یازده سالشه الان یکساله قشنگ غذا میپزه.

ماکارانی.مرغ سوخاری.پاستا و کتلت و چندتا چیز دیگه.تازه دارم بهش اش هم یاد میدم😋😋😋

شاید باور نکنی ولی منم نمیدونم چطوری آب جوش میاد😂یعنی آب رو میذارم ولی نمیدونم کی بفهمم جوش اومده

😡😡چقدر حرصمو دراوردی 

اب بریز تو قابلمه کوچیک تخم مرغم بشور بذار تو اب 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
شوهری که منو به خاطر آشپزی بخواد بره یه آشپز استخدام کنه😂

شوهرت هیچی خودت میخوای بعد ازدواج چی بخوری؟

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
تخم مرغ وبشکن بعد اب کن سرش تا بپزه ب اندازه ی بند انگشت

چی میگی خانوم چرا اشتباه آموزش میدی اول باید تخم مرغارو ساطوری کنه 

💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜