2777
2789

من میرم مغازه سلام میکنم پونصد هزار تومن پیاده میشم 

ای کاش همونطور که به دلار خرج میکنیم به دلار هم درآمد داشتیم 

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

شوهر من هر ماه ده تومن بهم میده از خیلی چیزا میزنم شیر نمیخرم گوشت در حد یه کیلو مرغ دوماهه نخریدم ماهی که اصلا میوه هم خیلی کم بدون پول قبضو اجاره خونه پول کم میارم

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من هر ماه ده تومن بهم میده از خیلی چیزا میزنم شیر نمیخرم گوشت در حد یه کیلو مرغ دوماهه نخریدم م ...

بیین من با هفت تومن چی میکشم 

شوهر من هر ماه ده تومن بهم میده از خیلی چیزا میزنم شیر نمیخرم گوشت در حد یه کیلو مرغ دوماهه نخریدم م ...

عزیزم نمی‌دونم چرا اینجا اینطوری میگن 

من یک و نیم میدم گوشت و مرغ ، 

یک و نیم میدم تره بار در ماه و میوه 

یک و نیم برنج و روغن 

یک تومان هم حبوبات و وسایل  صبحانه شیر این چیزا تازه برای بچه هامم خوراکی عمده میخریم

خدا رو شکر همچی هست تو خونه در کل میشه ۵۵۰۰تومن 

عزیزم نمی‌دونم چرا اینجا اینطوری میگن  من یک و نیم میدم گوشت و مرغ ،  یک و نیم میدم تره ...

منم یک و دویست میدم اجاره یک و‌پونصد پول قرعه کشی و  هشتصد و هشتاد و هشت تومن پول بیمه و یک میلیون پول دکتر و میوه میمونه برام یک و ششصد که باید باهاش تا سرماه خودم رو سیر کنم

عزیزم نمی‌دونم چرا اینجا اینطوری میگن  من یک و نیم میدم گوشت و مرغ ،  یک و نیم میدم تره ...

به خدا نمی‌دونم چرا به زور به آخر ماه میرسه  میریم فروشگاه دوتومن حداقل خرج میکنیم تازه بدون گوشت ومرغ

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید

دیگه خداوکیلی چیکار میکنی شما که هیچی نمیخری؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

ما نیز هم همیشه هم خدا رو شکر همه چیز توی خونه هست

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
به خدا نمی‌دونم چرا به زور به آخر ماه میرسه  میریم فروشگاه دوتومن حداقل خرج میکنیم تازه بدون گو ...

عزیزم کدوم شهری 

بگرد دنبال فروشگاه ارزون 

مثلاً جانبو من عضو گروه شون شدم تا تخفیف میاد 

میاد تو گروه میرم خرید میکنم