2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ی قرصه مثل راکوتان خواهشا نخور

چرا میترسونیش

من خودم یه سالو نیم راکوتان خوردم

بهترین تصمیم زندگیم بود واسه جوشام

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
راکوتان خوب نیس؟

افتضاحه عوارضش.....اولا ک کلی جوش میریزی 😐 دوما کل صورتت پوسته میشه سوما لبات دشت کویر از بس از لبام خون رفته خدا میدونه کلی پوست ازشون افتاده بازم خوب نشدن6تا خوردما4روزه دیگه نمیخورم اما هنوزم خوب نشده

چرا میترسونیش من خودم یه سالو نیم راکوتان خوردم بهترین تصمیم زندگیم بود واسه جوشام

چون خودم دارم میخورم عوارضشو گفتم شاید تو اونقد جوشات زیاد بوده ک بهترین تصمیمت بوده اما من یکی دوتا جوش داشتم نمی ارزید انقد لبامو پوستم پوسته بریزن و خشک شن

چون خودم دارم میخورم عوارضشو گفتم شاید تو اونقد جوشات زیاد بوده ک بهترین تصمیمت بوده اما من یکی دوتا ...

واسه یکی دوتا جوش که راکوتان نمیدن😐

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
صابون و کرم ضدجوشو امتحان کردی؟

نه بابا تا رفتم راکوتان تجویز کرد خیلی برام سوال شد گفتم شاید چون جوشام حالت گوشتی میشن بهم داده اینو بعد خوردم جوشه رفتا اما خب بهش گفته بودم میادو میره شاید مشکل دارم گف ن....دکتر خیییییلی معروفیه هاااا اما خب من مدرک دکتری پوست ندیدم تو مطبش خانومشو برادرشو اورده گذاشته مطب میگه خانم دکتر کارا پوستی میکنن🙁🙁🙁🙁نمیدونم من ب اعتماد کارای عالیش رفتم همونجا

اما بقول تو راکوتانو واس دوتا دونه جوش نمیدن ک

نه بابا تا رفتم راکوتان تجویز کرد خیلی برام سوال شد گفتم شاید چون جوشام حالت گوشتی میشن بهم داده این ...

شاید دکتر عمومیه که کارای زیبایی انجام میده

نه جراح.تیرویید.سرطان.پستان.جراحی های کوچک و سرپایی اینا تخصصاشه

خب پس اصلا متخصص پوست نیس که راکوتان داده😐

ازمایشم برات نوشت؟ 

یه سری ازمایش کبدی باید بدی