2777
2789
عنوان

تجربه من از prpصورت👱🏼‍♀️💉

| مشاهده متن کامل بحث + 53794 بازدید | 119 پست
وااای چقدر این تاپیک سوال منم بود، تاپیک هم زدم کسی جواب نداد، چون فکر کنم کار جدیدی هست کسی آشنایی ...

من صورتم خودش ژنتیکی تپله حقیقتا

ولی یمدت صورتم لاغر شده بود بخاطر رژیم

قرص زینک بخصوص اکتی درم؛سیب زمینی ابپز و تخم مرغ ابپز با سس مایونز و ژله استفاده میکردم خیلی بهتر شد

این پی آر پی هم واقعا برام خوب بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

این بعد prp هست اینو خوابیده بودم ازم عکس گرفتن🤣گالری رو گشتم پیداش کردم؛بعدprpهست

عزیزم. پوستت خوبه. منم دوست دارم برم هم برای پوست هم برای مو. 

آهن خونم کمه مشکلی پیش نمیاد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صورتم خودش ژنتیکی تپله حقیقتا ولی یمدت صورتم لاغر شده بود بخاطر رژیم  قرص زینک بخصوص اکتی ...

من کشیده و لاغره و هیچی جواب نمیده، تنها امیدم پی ار پی هست

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
وااای چقدر این تاپیک سوال منم بود، تاپیک هم زدم کسی جواب نداد، چون فکر کنم کار جدیدی هست کسی آشنایی ...

آب هم خیلییی زیاد میخورم

اینم خیلی خوبه برای پر شدن صورت

ولی اگه هدفتون فقط و فقط تپل شدن صورته پی ارپی کافی نیست

باید چربی یا فیلر بزنید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم. پوستت خوبه. منم دوست دارم برم هم برای پوست هم برای مو.  آهن خونم کمه مشکلی پیش نمیاد

قبلا خیلی جوش داشتم؛با روتین پوستی و این کارا خیلی بهتر شده

منم کم خونی داشتم

اول اونو برطرف کردم بعد رفتم

۳ماه فروگلوبین استفاده کردم

اتفاقا میتونید با یه تیر دونشون بزنید و همزمان پی ار پی سر و صورت انجام بدید؛قیمتش هم همونه ولی جدا انجام بدین قیمتش جداگانه حساب میشه و دو برابره

من کشیده و لاغره و هیچی جواب نمیده، تنها امیدم پی ار پی هست

چربی بزن عزیزدلم

پی آر پی شاید اون نتیجه ای که میخوای رو بهت نده

چون کار اصلیش جوانسازی و لیفت صورته نه پر کردن صورت

قبلا خیلی جوش داشتم؛با روتین پوستی و این کارا خیلی بهتر شده  منم کم خونی داشتم اول اونو برطرف ...

چه خوب 🌷

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
آب هم خیلییی زیاد میخورم اینم خیلی خوبه برای پر شدن صورت ولی اگه هدفتون فقط و فقط تپل شدن صورته پی ...

دکتر گفت چیزی قاطی پلاسما میکنه که کاملا پر میکنه صورتو،  حالا نمیدونم

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
دکتر گفت چیزی قاطی پلاسما میکنه که کاملا پر میکنه صورتو،  حالا نمیدونم

من که صورت خودم بعد پی آر پی واقعا تپل تر شد

اگه گفته تاثیر داره پس انجام بده ضرر نداره

سلام عزیزم خوبی  من ۳۰سالمه ی کم دور چشمام چروکه چه مارکی کرم دور چشم خوبه بخرم؟؟

سلام عزیزم

من زیاد کرم دورچشم استفاده نکردم فقط هیدروبوست نوتروژینا داشتم برای جلوگیری از چروک دورچشم خوبه

ولی اگه چروک زیاد دارین کرم فایده نداره فیلر باید بزنید

سلام عزیزم من برای جوانسازی ار اف کردم اما تاثیری نداشت بدتر افتادگی صورت داشتم ....... پی ار پی کم خو نی دارم بدنم هم خشک است یعنی کم اب است ضرر نکند مشکل پیش نمی اد بعد کدام دکتر رفتید   ممنون

برای حاجتم صلوات بفرستید           ممنون  لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
سلام من برای جوانسازی ار اف کردم اما تاثیری نداشت بدتر افتادگی صورت داشتم ....... پی ار پی کم خو نی ...

سلام عزیزم

Prpبرای افتادگی صورت جواب نمیده زیاد

اگه افتادگی پوستتون زیاده لیفت انجام بدید

سلام عزیزم Prpبرای افتادگی صورت جواب نمیده زیاد اگه افتادگی پوستتون زیاده لیفت انجام بدید

سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم دوباره 

من پوستم روشن تر بشه چه کرمی بزنم خوبه 

به نظرتون سرم ویتامین سی بالانس خوبه؟  

خدایا شکرت 
سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم دوباره  من پوستم روشن تر بشه چه کرمی بزنم خوبه  به نظرتون ...

سلام گلم خواهش میکنم این چه حرفیه

اگه صورتت جوش میزنه ویتامین سی مناسب نیست

اگه جوش نداری ویتامین سی استفاده کن؛گارنیر از بالانس بهتره

فقط وقتی ویتامین سی میزنی ضدافتاب یادت نره