2777
2789
عنوان

تجربه من از prpصورت👱🏼‍♀️💉

53704 بازدید | 119 پست

سلام دوستان

اول از همه مراحلprpرو براتون میگم:

پزشک/پرستار به اندازه دوسرنگ خون از دستتون میگیره

بعد خون رو سانتریفیوژ میکنن و موادمغدی پلاسما و پلاکتهارو جدا میکنن و با سرنگ انسولین تزریق میکنن به صورتتون

جمعا حدود نیم ساعت تا یکساعت طول میکشه

من بدون بیحسی انجام میدم و یکم درد داره بخصوص ناحیه پیشانی اما شما با بی حسی انجام بدین دردش خیلی کمتره

(برای بیحسی از پماد زایلاپی استفاده میکنن نیم ساعت قبل تزریق)

و اینکه باید حداقل ۳ماه انجام بدید،ماهی یکبار

اما تاثیراتی که من ازش دیدم:

لیفت و جوانسازی صورت

روشن شدن پوست

کاهش تیرگی جای جوش

و پرشدن صورت که همون بار اول برام مشهود بود

هزینش بستگی داره به جایی که میرید؛من چون پزشک آشناست جلسه ای ۷۰۰میدم تقریبا ولی درکل بالای ۱میلیون هست توی اکثر مطبها

مراقبت خاصی هم نداره فقط ضدافتاب و تا ۶ساعت آب نخوره

سوالی اگه دارید توی این زمینه میتونید بپرسید🥰

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چقد صورتت پر شد عزیزم

من صورتم خودش تپله

ولی همون اولین بار که انجام دادم بعد تزریق مامانم و دوستم میگفتن صورتت پرتر شده

خودمم نگاه میکردم واقعا بهتر شده بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه عکس پوستت قبل و بعد رو بذاری

یا لااقل الان رو بذاری 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
میشه عکس پوستت قبل و بعد رو بذاری یا لااقل الان رو بذاری 

عکس قبلش رو دارم ولی بعدش رو فکر نمیکنم داشته باشم

اجازه بدین گالری رو نگاه کنم

اگه داشتم تگت میکنم👌🏼

مرسی از اطلاعات خوبت عزیزم...فکر می‌کردم فقط برای ریزش مو خوبه

خواهش میکنم گلم❤

برای ریزش مو هم استفاده میشه

برای پوست صورت

و برای تیرگی دورچشم

ولی نکته مهمی که داره تداوم و استمرار جلسات تاحداقل ۳ماه هست

عکس قبلش رو دارم ولی بعدش رو فکر نمیکنم داشته باشم اجازه بدین گالری رو نگاه کنم اگه داشتم تگت میکن ...

ممنون عزیزم. خوبه قبلشو دارین الان میتونید عکس بگیرید از بعدشم بذارید ببینیم🌷

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
برای منافذ و پوست پرتقالی هم خوبه

حقیقتا من منافذ باز نداشتم

فقط قبلا نزدیک بینیم یکم منافذ باز داشت که سرم نیاسینامید استفاده میکردم و ابرسان خیلی کم شدن

ممنون عزیزم. خوبه قبلشو دارین الان میتونید عکس بگیرید از بعدشم بذارید ببینیم🌷

دو سه ساعت پیش انجام دادم صورتم سوزن سوزن و خونیه😁

ولی چشم عزیزم میذارم صبر کن

تاثیرش دائمه یا موقت

سه جلسه اول ماهی یکباره

بعد اون باید شارژش کنید

مثلا ۶ماه یکبار باید مجدد انجام بدید

وااای چقدر این تاپیک سوال منم بود، تاپیک هم زدم کسی جواب نداد، چون فکر کنم کار جدیدی هست کسی آشنایی نداره زیاد... 

من صورتم لاغر میخوام برا پرتر شدنش برم، پس شما راضی هستی؟؟ 

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
دو سه ساعت پیش انجام دادم صورتم سوزن سوزن و خونیه😁 ولی چشم عزیزم میذارم صبر کن

هر وقت گذاشتین لایک یا ریپلای کنید بیام