خب اون اصلا نیومد حتی یه در بزنه خداحافظی کنه بگه من دارم میرم اما شب میام، بااینکه میدونست ما ازصبح ...
بله دلیلی نداره دختر شما بدون اجازه بره خونه داییش.قرار نیس چون تو یه ساختمونزندگی میکنن رفت وامد داشته باشید.اگه بهش میگفتید ب احتمال زیاد نمیرف ولی چون نکفتید انتظار نداشته باشید علم غیب داشته باشه و بدونه کادو خریدید برای بچه ش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم پیام نده اصلا این کارشو به حساب بدجنسیش نذار درسته با مادرتون تو یه ساختمونه ولی شما مهمون مادرتونین نه داداشتون شاید زن داداشتون رو مود خوبی نبوده حوصله نداشته یا هر چی داستان درست نکنین
عزیزم شمارفتی خونه مادرت یا زن داداشت.؟؟؟ اول اینو بگو که ناراحت شدی طرف زده بیرون شمااگه ر ...
آفرین 👏👏👏👏👏👏👏👏
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
بله دلیلی نداره دختر شما بدون اجازه بره خونه داییش.قرار نیس چون تو یه ساختمونزندگی میکنن رفت وامد ...
دخترمن بدون اجازه نرفته معمولا تا دختر داداشم صدای دخترمو میشنوه براش گریه میکنه زن داداشم صداش میرنه میگه بیا بالا باهم بازی کنین، بعدم ما نگفتیم کادو خریدیم که تو خرج نیفتن بخ.ان کیک و اینا تهیه کنن درصورتیکه چندروز پیش تولد گرفته برای دخترش خونواده مامانشو دعوت کرده حتی مامانم طبقه پایین بوده نگفته بیاین بالا
واااا خواهر زاده حق نداره بره خونه دایش اونمبا بچش بازی کنه یچیزای میگین ها
نه حق نداره سر زده بره شاید زن داداشش بی حوصله باشه شاید اعصاب نداشته باشه شاید کار داشته باشه یا هر چی ....به نظرم حتی اگه خواهرزاده هم خواست بره اونجا قبلش باید اطلاع بده
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
دخترمن بدون اجازه نرفته معمولا تا دختر داداشم صدای دخترمو میشنوه براش گریه میکنه زن داداشم صداش میرن ...
شاید دلش از یه جای دیگه پره یکطرفه قضاوت نکنیم.ولی شما زمانی میتونید ناراحت بشید ک دعوتش کرده باشید پایین و اون نیومده باشه.مگه شما وقتی میای خونه مادرت ب همه اطلاع میدی؟؟؟؟اگر خیلی دلتون برا بچه تنگه میتونستید بگید شام بیا اینجا نه اینک انتظار داشته باشید ک از شما اجازه بگیره