2777
2789
عنوان

بنظرتون به زن داداشم پیام بدم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 55 پست
میدونی وقتی با مادرشوهر یه جا زندگی کنی یه سری توقعات پیش میاد اخه یه بار ما رفتیم خونه خالم زن دادا ...

شما بهش گفتی نهار بیا و زنداداشت نیومد؟؟

گر بشکند من زاده شود منِ دیگری
بیشتر خوشحال میشیم تا بسوزیم.وقتی سختشون میاد یه زنگ بزنن بگن بیا انتظار همچین رفتاری هم داشته باشن

من عروسایی مثل عروس اسی رو گفتم که بیشعور تشریف دارن حالا اگه شما جز اینجور عروسا هستی قطعا همه جوره میسوزی 

خوشحالیت برا چیه دیگه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروسایی مثل عروس اسی رو گفتم که بیشعور تشریف دارن حالا اگه شما جز اینجور عروسا هستی قطعا همه جوره ...

از کجا مطمعنی ک‌‌میسوزم فعلا ک استاتر و‌ مادر و‌خواهرش سوختن.از استیکر خندت کاملا مشخصه،عروسشون داره با خانوادش حال میکنه.واقعا فکر‌میکنید هلاک‌ این هستیم ک با خانواده شوهر بریم پیکنیک؟؟؟؟حقیقتا برگام😆

من عروسایی مثل عروس اسی رو گفتم که بیشعور تشریف دارن حالا اگه شما جز اینجور عروسا هستی قطعا همه جوره ...

این نکته یادم رفت ک بیشعور بودنت و بین صدها نفر ثابت کردی ک وقتی قضیه رو از دید عروسشون ندیده بهش میگی بیشعور.کاملا هم مشخصه حسودیتون😑

از کجا مطمعنی ک‌‌میسوزم فعلا ک استاتر و‌ مادر و‌خواهرش سوختن.از استیکر خندت کاملا مشخصه،عروسشون داره ...

گیریم استارتر و مادر و خواهرش سوختن تو الان این وسط مدافع زن داداش اینا شدی که چی؟؟؟🤣

ببین تا سرت نیومده باشه که درک نمیکنی

منم مجردم گفتم وقتی طرف عزت نزاشته شمام اینجوری بی عزتش کنین تا بفهمه چی به چیه ولی اینکه این وسط تو لجت میگیره خیلی خنده داره انگار ما با توییم😆😆😆😂😂😂😂

این نکته یادم رفت ک بیشعور بودنت و بین صدها نفر ثابت کردی ک وقتی قضیه رو از دید عروسشون ندیده بهش می ...

نکته هات برا خودت عروس خانوم باشعور 

انگار من با تو حرف زدم ریپلای میزنیو فشار میخوری بابت عروس استارتر که چی

وووی خدا🤭🤭

نکته هات برا خودت عروس خانوم باشعور  انگار من با تو حرف زدم ریپلای میزنیو فشار میخوری بابت عرو ...

توام خیلی ب خاطر استاتر فشار نکش چیزی نصیب تو نمیشه اینجا عزت زیاد حسود.هنوز بچه ای برو سر درس و مشقت، 

توام خیلی ب خاطر استاتر فشار نکش چیزی نصیب تو نمیشه اینجا عزت زیاد حسود.هنوز بچه ای برو سر درس و مشق ...

وقتی شعور نداری همینه دیگه استارتر تاپبک زد و نظر خواست اینکه نظر بدی کار خیلی خوبی میکنی اما نظر دیگرانو ریپلای بزنی ومدافع عروسها بشی خیلی فشار خوردنه😑 

درضمن من درسو مشقمم تموم‌کردم ننه بزرگ

بعضی زنداداشا واقعا بیشعورن . حالا منظورم به مال شما نیست. ولی کاش یاد بگیریم احترام کسی که احتراممو ...

اره واقعا. بخدا اسم خواهرشوهر بد دررفته😂. یه رسم عجیبیم هست تو این سایت این که خواهرشوهر درهر شرایطی مقصره و عروس بری از هر گونه قصوری 🥲