2777
2789
ولا من ۳۷ سالمه ۸ سالگی بافتنی یاد گرفتم و حتی کار کردم ۲۲ سالگی مدرک آرایشگریمو گرفتم بعدش خیاطی ...

احسنت .

من به این چیزایی که شما گفتید علاقه ای ندارم . 

یعنی خوشم نمیاد خودم یاد بگیرم کار کنم .‌علاقه ندارم به یادگیریشون . یه عمر پزشکی دوس داشتم که قبول نشدم تلاش کردم نشد  .‌  دیگه به هیچی علاقه ندارم .‌ الان سالهاس بی هدفم 😑  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

متاسفانه منم همین حس رو دارم خسته م در چهل سالگی و از بس نشده

من ۲۱ سالمه خیلی دوست دارم یه قنادبشم همش حس میکنم ازوقتی مدرسه نرفتم چهارسال میگذره چرااین ۴ سالو سوزوندم مراالان که بچم دنیااومده یاداین افتادم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت . من به این چیزایی که شما گفتید علاقه ای ندارم .  یعنی خوشم نمیاد خودم یاد بگیرم کار کن ...

این جور هم خوب نیست

من حتی دنبالشم که از اول مهر ادامه تحصیل بدم اگر مدرسه غیر حضوری یا نهایت ۲ روز در هفته قبول کنه

احسنت . من به این چیزایی که شما گفتید علاقه ای ندارم .  یعنی خوشم نمیاد خودم یاد بگیرم کار کن ...

ببین بدبخت شدن من اینطوری بود بی تعارف 

ب چیزی ک خاستم نرسیدم صبر و تعلل کردم تا شدم چهل و ...

این جور هم خوب نیست من حتی دنبالشم که از اول مهر ادامه تحصیل بدم اگر مدرسه غیر حضوری یا نهایت ۲ روز ...

آفرین . این روحیت رو ادامه بده عالیه ‌. 

من ادامه تحصیل هم‌نمیخوام .‌‌به کارای هنری هم علاقه ندارم .

اصلا به هیچی علاقه ندارم هیچ شغلی ‌ هیچ حرفه ای .‌هیچ هنری . هیچ .....   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین بدبخت شدن من اینطوری بود بی تعارف  ب چیزی ک خاستم نرسیدم صبر و تعلل کردم تا شدم چهل و ...

من  چیزی نمیخوام که به خاطرش صبر و تعلل کنم .

البته گاهی میگم احتمالا افسرده ام .‌رفتم پیش چندین روانشناس . همشون گفتن هیچیت نیست  و افسرده هم نیستم :( 

موندم واقعا چیکار کنم