2777
2789
مامان منم ۱۷ سالگی منو دنیا آورد  ۳۴سالگی هم داماد دار شد زندگی نکرد ک طفلک فقط بچه داری من ...

منم این فکرومیکردم ولی خب الان ۲۱ سالمه ویه بچه ۱۰ ماهه دارم ولی خب اصلا دوست ندارم صرفا یه مامان باقی بمونم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من  چیزی نمیخوام که به خاطرش صبر و تعلل کنم . البته گاهی میگم احتمالا افسرده ام .‌رفتم پیش چند ...

میفهمم راهتونو پیدا نکردین خیلیا مثل ما هستن امیدوارم پیداش کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم راهتونو پیدا نکردین خیلیا مثل ما هستن امیدوارم پیداش کنیم 

ان شالله پیدا کنم .‌فقط خدا خدا میکنم دیگه بیشتر از این دیر نشه و نتونم کاری انجام بدم کم موند بشه ۳۵ سالم 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ان شالله پیدا کنم .‌فقط خدا خدا میکنم دیگه بیشتر از این دیر نشه و نتونم کاری انجام بدم کم موند بشه ۳ ...

فکر کنم مشورت زیاد بد نباشه ایذه گرفتن از بقیه 

مشاوره هم ک ایده نمیده 

فکر کنم مشورت زیاد بد نباشه ایذه گرفتن از بقیه  مشاوره هم ک ایده نمیده

مشورت میکنم .

حتی با شاغلها .

البته از شانسم کسانی به پستم خوردن که بهم گفتن برو همون خانه داریت رو ادامه بده خداتم شکر کن .‌ما پشیمونیم شاغیلیم    حتی از شغلهای مختلف بودن   😑  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ب ب ایده ناب موفق میشید حتمن

انشاءالله 

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/