2777
2789
عنوان

از دیشب دارم‌گریه میکنم

226 بازدید | 21 پست

تو رو خدا هر کی ی صلوات بفرسته مشکلم حل بشه

لایک کنید منم بفرستم براتون

روز اول محرمه حالم خیلی بده دعا کنید خوب بشم مشکلمم حل بشه😭

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر میتونم ی راهنمایی درباره با رشته حسابداری ازت بپرسم؟

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
سلام استارتر میتونم ی راهنمایی درباره با رشته حسابداری ازت بپرسم؟

سلام بفرمایید عزیزم

سلام بفرمایید عزیزم

من سال یازدهم رشته حسابداری فنی و حرفه ایی هستم ، میخواستم یکم راهنمایی ازت بگیرم درباره کنکور فنی و حرفه ایی و دانشگاهش ، کدوم دانشگاه داره؟ و اعصابم خورده چرا از نظری وارد این رشته نشدم ک برم داشنگاه هایی مثل تهران و اصفهان و ... ولی اینجوری باید برم دانشکده های فنی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
من سال یازدهم رشته حسابداری فنی و حرفه ایی هستم ، میخواستم یکم راهنمایی ازت بگیرم درباره کنکور فنی و ...

برای کنکور ک سه تا دانشکده فنی داره دولتیا

شریعتی و ولیعصر و دانشگاه کرج

ک از همش بیشتر شریعتی استادای خوبیم داره

بنظرم اگه میخواستی بری نظری بخونی ک اخرش بری رشته حسابداری الان بهترین کارو کردی

هم پایت قوی تره از اوناس چون تو دانشگاه ب اندازه مدرس گیر نمیدن ب درس و امتحان کلاسی و فلان 

طرف میره دانشگاه تازه بدهکار و بستانکار یاد میگیره ولی تو شعب و دایر و حسابداری دستمزد و....اینا رو ب راحت یاد میگیری و حل میکنی انجا تا یاد بگیری و فول بشی هیلی سخته

برای کنکور ک سه تا دانشکده فنی داره دولتیا شریعتی و ولیعصر و دانشگاه کرج ک از همش بیشتر شریعتی است ...

اها فداتشم مرسی زحمت کشیدی .

ولی من هرشب به خودم خیلی فحش میدم و گریه میکنم نرفتم رشته تجربی و این ی حسرت شد برام🥲

اگه میشه دعا کن موفق بشم و این گریه هام تموم بشن و قید تجربی را بزنم

من سال یازدهم رشته حسابداری فنی و حرفه ایی هستم ، میخواستم یکم راهنمایی ازت بگیرم درباره کنکور فنی و ...

و کنکور فنی درصد قبولیت بیشتره تا نظری هزار تا کتاب عمومی میخونی مخصوصا انسانی با اون کتاب تاریخ و ادبیات سخت

ولی فنی حرفه ای کتاب عمومیتون کمتره

اها فداتشم مرسی زحمت کشیدی . ولی من هرشب به خودم خیلی فحش میدم و گریه میکنم نرفتم رشته تجربی و این ...

باشه عزیزم انشالله ک موفق باشی کنکورو قشنگ بخون ک جای خوب قبول بشی

سعی کن درسا رو تو مدرسه قشنگ یاد بگیری چون پایته تو دانشگاه هم ادامه همونا رو یکمی بیشتر میخونی اگه الانو بلد نباشی اون موقع کم میاری

من برای ارشدم دو ماه خوندم ک شریعتی قبول شدم بیشترم بخاطر پایه قویم بود

عمومی هم سفید تحویل میدم ولی اگه عمومیات خوبه ک عالی میشه

باشه عزیزم انشالله ک موفق باشی کنکورو قشنگ بخون ک جای خوب قبول بشی سعی کن درسا رو تو مدرسه قشنگ یاد ...

دانشگاه شریعتی واقعا خوب بود؟ راضی بودی؟

دانشگاه شریعتی واقعا خوب بود؟ راضی بودی؟

اره عزیزم خوبه همش محیطش قشنگه هم استاداش خوبن

دیگع ب پای دانشگاهای سریف و فلان اینا نمیرسه ولی بدم نیست

اره عزیزم خوبه همش محیطش قشنگه هم استاداش خوبن دیگع ب پای دانشگاهای سریف و فلان اینا نمیرسه ولی بدم ...

اها . ممنونم از راهنماییت خوشگلم .

جبران میکنم ♥️