2777
2789
عنوان

امشب عروسی داداشمه...

655 بازدید | 30 پست

من خونه خودمم و دوتا بچه دارم که کسی نیست نگه شون داره کوچیکه ۴ ماهشه و استرس گرفتم که اگه نرسم یا نتونم چیکار کنم. فقط لباس آماده کردم دیگه حتی اصلاح هم نرفتم میرسم تا شب انجام بدم؟ آرایشگاه ساعت چند باید برم که تا شب آرایشم خراب نشه نمی‌دونم چیکار کنم خیلی دلشوره دارم . کی اصلاح برم ؟

لباس رو باید همینجا بپوشم برم و روش مانتو بپوشم؟ کفش پاشنه بلند دارم اونم باید خونه بپوشم برم. ؟🤦🤦🤦برای ماهم باید کارت بیارن آره؟ بخاطر ورودی تالار؟

زندگی پر از سورپرایزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ساعت آرایشگاه فیکس نکردی ؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بده مادر شوهرت نگهداره یا خواهر شوهرت 

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔

شما میزبانی کارت چی 

لباست رو ببر آرایشگاه بعد میکاپ بپوش بعد اون موهات رو درست کنن کفش هم اگه ماشین داری ببر تالار میپوشی چند ساعت تو پات اذیت میشی 

مراسم لز ساعت چنده

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

چقدر استرس دارین قشنگ از متنتون معلومه!!! 😄😄😄 خب اگه کسی رو ندارید بچه ها رو بزارین پیشش الان بچه ها رو بخوابونید بعد بعد داخل سالن پنبه یا دستمال کاغذی تو گوششون بزارید صدا بچه ها رو اذیت نکنه خواهری دوستی مادری هیچکی رو ندارید؟