2777
2789
عنوان

برای بار دوم قلب جنینم متوقف شد..

205 بازدید | 13 پست

من پارسال باردار بودم تو هفته 12 میخواستم برم سونو ان تی شب قبلش خونریزی افتادم و رفتم سونو گفت قلبش تو 9 هفته و 4 روز متوقف شده. 

امسال به فاصله یک سال بعد باردار شدم. قبل از بارداری هم خودم هم همسرم آزمایش دادیم همه چی نرمال بود. دیروز با ذوق و شوق رفتم سونو ان تی گفت رشد جنین تو 10 هفته و 4 روز متوقف شده. 

من دوتا پسر 14 و 11 دارم. و بعد از مرگ همسرم ازدواج مجدد داشتم خیلی دلم میخواد بچه بیارم 

از دیروز بستریم و دیشب کورتاژم کردن. توروخدا برام دعا کنید دیگه امیدی ندارم..... 😔😔😔

تنها آرزوی من: سلامتی و عمر طولانی عزیزانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاح سبک خانم فلورا تاجیک رو انجام بده تا کیفیت تخمکت بالا بره و‌مشکلی پیش نیاد برای جنین هات 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عزیزم کورتاژ چجوریه خیلی درد داشتی 

بر خلاف تصورم خیلی راحت و بدون درد بود 

فقط الان سردرد دارم بخاطر آمپولی که برای بی حسی به کمر میزنن 

ولی پارسال کوتاژم نکردن بماند که چقدر درد کشیدم تا دوماه بعد از سقط هم بقایا داشتم و همش درگیر سونو واژینال و.. بودم. 

شوهرت ازمایشاش خوب بود؟ معمولا از ضعف اسپرمه یا هم خودت تخمکات ضعیفن

قبل از اقدام به بارداری هم من و هم همسرم آزمایشات رو انجام دادیم و همه چیز نرمال بود

دوتا کافیه دیگ بدنتو داغون نکن  خدا سلامتی بده

خیلی به حال خوب با وجود این بچه نیاز دارم 

همیشه توی فکرم سه تا بچه هست

خیلی برام دعا کن خدا برای بار سوم طعم مادر شدن رو بهم بچشونه