2777
2789
عنوان

بدی و خوبی زندگی با مادر شوهر؟میشه بگین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 57 پست

من خودم تهرانم با خواهرشوهرم یجاییم هر سال میگه میریم بازم همونجاییم😂

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق و بگیرم بنظرت؟

بگیر ،یعنی با حرف نمیتونی نرمش کنی؟؟ حداقل برو خونه بابات ک گفتی خیلی بهتره

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍

نرووووو خیلی سخته با مادرشوهر یه جا باشی...اصرار کن یا به خونوادت بگو بگن خونه جدا وگرنه عروسی نکنین تا خونه بگیره

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

متنفرم متنفرم از زندگی با مادرشوهر 

زندگی باهاشون مثل زندگی تو لونه زنبوره فقط نیش میزنن کثافتای اشغال

مبیناتونم یه دختر نیمچه کوچولو در قالب شادی و خوشحال بودن🖤☺️درضمن پروفایل خودمم
بزرگترین اشتباهی که میتونی بکنی حتی اگه عمه باشه یسال بشینی دیگه شوهرتم پشتش گرم میشه و تنبلی میکنه ...

من ١٤ سال موندم اخرش يه دعوا انداختم اومدم بيرون يعني اون دعوا نميشد اينا بيخيال نمي شدند!!