من ١٤ سال موندم اخرش يه دعوا انداختم اومدم بيرون يعني اون دعوا نميشد اينا بيخيال نمي شدند!!&nb ...
من ۲۴ ساعتی مادرشوهرم یا از راه پله در حال صدا زدن بود یا زنگ زنگ زدن اگه اینارو جواب نمیدادم میومد انقد درو میکوبید تا باز کنم از صفر تا صد کاراشم انداخته بود گردن من ۲۴ ساعتی زنو شوهر در حال امار گرفتن کی خوابیدن کی بیدار شدن کی رفتن کی امدن اصلا استقلال نداشتیم تو کوچکترین مسائل دخالت میکردن بدتر از همه این بود شوهرم روز ب روز وابستشون میشد و هرچی میگفتن چشم
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
تو چیکارا کردی مثلا رفتارت چجوری بود من مامان ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین
عزیزم بخدا قسممن هیچ کاری جز سکوت نکردم ولی مادر شوهرم کلا بمن حسودی میکرد نمیزاشت شوهرم کنارم باشه باورت میشه حتی نمیزاشت کنار هم بخاییم بچه بودم بازم سکوت کردم توجه پدرم نسبت بمن رو میدید دیوونه میشد خانوادم بمن زنگ میزدن دیوونه میشد خودش از اول دشمنی و حسادتشو نشون داد منم بی سروصدا گذاشتم رفتم چون بریده بودم وسایلمو میدزدید بمن تهمت الکی میزد درصورتی که یک دختر کمسن خنگ بودم کاش لااقل جوابشو میدادم دلم نمیسوخت آخر سر هم بریده بودم قصدم طلاق بود چندین ماه خونه بابام بودم شوهرم مجبور شد خونه بگیده
من دقیقا اینجوریم همشون پشت جاریم بد میگن ولی من هیچی نمیگم هیچیا
هیچوقت بدگویی جاری و مادر شوهر نکن /ساکت باش همیشه /کار دارن کمک کن مخصوصا جلو مهمون /اگر ادم با سیاستی هستی برو از هیچی هم نترس/فقط هوای شوهرتو داشته باش /غرغر نکن/خونه تمیز و مرتب داشته باش /زبون نرم وبا محبت داشته باش/برو سر زندگیت به خدا توکل کن /یکم ناراحتی که تو همه رابطه ها هست /فقط نباید زیاد بزرگش کرد/پیش شوهرت بدگویی خانواده اشو نکن
شوهرم اخلاقش خوبه پشتمه میگه ن تو بیا پایین ن اون میاد میگه اصلا ب هیچی دخالت نکن بشین ...
اسی حق طلاق مسخرس تو فکر کن رفتی حامله شدی شد یک سال بلند نشد میخوای چه کنی با بچه طلاق بگیری بدتر در بدتر تو که ۳ سال ساختی اینم روش یسال دیگم صبر کن بعد عروسی بگیر
شوهرم اخلاقش خوبه پشتمه میگه ن تو بیا پایین ن اون میاد میگه اصلا ب هیچی دخالت نکن بشین ...
فقط رفتن و نرفتن شما نیست که مهمه خیلی چیزای دیگه هم هست باید خیلی گذشت داشته باشی اصلا رو همسرت توجهش به اونا و توجه اونا به همسرت حساس نباشی بیرون رفتنات مهمون اومدنت همه اینا تحت نظر اوناست ممکنه همسرتو پر کنن از اول اصلا رو ندی همسرت دهن بین نباشه از اول سفت و سخت بگیری نذاری دخالت کنن کلید ندی کلیدشونو نگیری مسیولیت اینکه برن مسافرت برای پدرش غذا بپزی قبول نکنی همه اینارو لیست کنی و تعهد بگیری
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز