2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست
پایین متن سه تا نقطه هست اونو بزنه گزینه حذف داره فقط تایم داره باید زود حذف کنه

هیچی دیگه الان باید سیم کارتشو عوض کنیم  

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دیدمش چندبار... بعضی وقتا اطرافیانت اینقد اون قلب کوچیکتو له میکنن ک هیچ دلخوشی برات نمونه..هیچ ...

آدما رو به یه ورت تصور کن🙄 ایششش والا من به کسی اهمیت نمیدم جز خودم حتی بعضی وقتا همسرمم نمیبینم😂 سعی کن دلتو خوش کنی شیطان همیشه در کمین نشسته که من و تورو نا امید کنه شیطان که بی کار نمینشینه و نا امیدی و دل ناخوشی ریشه ۷۰ درصد مشکلاته آگاه و هوشیار باش

اگه مشکلی ندارید من میتونم تاپیکو حذف کنم که شمارش دست کسی میوفته خدای نکرده مشکلی براش پیش نیاد

نه طوری نیس پاک کن فقط یادت نره تگم کنی ها

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

آدما رو به یه ورت تصور کن🙄 ایششش والا من به کسی اهمیت نمیدم جز خودم حتی بعضی وقتا همسرمم نمیبینم😂 ...

بسیار بسیار ادم حساسی ام کاش میتونستم بی خیال باشم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اگه مشکلی ندارید من میتونم تاپیکو حذف کنم که شمارش دست کسی میوفته خدای نکرده مشکلی براش پیش نیاد

نه بابا خواهر من چه مشکلی 😂 هیچی نیست نترسید دو تا خط دارم یکیش خصوصیه خانواده م میفهمن اینم کاریه درضمن کی میاد تو تایپک شماره برداره مزاحمت ایجاد کنه😕

منم خیلی احساسیم میدونی اینطور کسی که لطمه میبینه فقط فقط خودمونیم

دقیقا همینه.بیشتر چاقی منم بخاطر استرسه.

بسیار بسیار ادم حساسی ام کاش میتونستم بی خیال باشم

کاش برای کسایی که مردن به کار برده میشه کاش میدیدمشون و برای گذشته کاش برگردم چون نمیتونی ببینی و برگردی میگی کاش!! نه برا کاری که اراده کنی میتونی انجامش بدی همین رژیم لاغری اراده کن لاغر میشی اراده کن درست میشی من مشاوره خانواده م انقد دارم فک میزنم 😂 فهمیدید یا بیشتر توضیح بدم؟😁 اگه بخوایی میشه پس سعی بکن الکی یه چیزو برا خودت گنده نکن