2777
2789
عنوان

وای چه خانواده گهی دارم مننننننن

715 بازدید | 56 پست

به ولله به اون قران که اگه موجودی از اینا پستتر وجود داشته باشه نیست نیست که نیست

بخدا با همین اشکایی که دارم میریزم با همین قلبی که له شده از دست این حرومزاااادها با روحو روان نابود شدم یا اعصابی که ازم نمونده با جسمی که داغونش کردن با روحی که افسردش کردن با دردورنجی که بهم هر روز و هر روز تحمیل کردن نمیبخشمممم و از ته دلم همون دلی که شکسته و صدبار شکستن از خدا میخوام تقاص پس بدن

شماها ندیدین ولی اون ثانیه به ثانیشو دید،دید خیلی جاها با زبون خودش جوابمو داد:)

همون جایی که میگفتم کفش ندارم پارست خجالت میکشم باهاش برم بیرون با کمال بیشرمیییی درحالی که وظیفشوووون بود بخرن ابراز خوشحالی و شادی کردن جوری که انگار ننشون عروس شده😐

بقران شش ماه بعدش با دمپایی که نصف پاش ازش زده بود بیرون میرفت میومد:)

و الان شاید بگین بیچاره حتما نداشته

اولا که یه بیکار مفتخوره که از جیب پسرش تغذیه میکنه

دوما اگه نداشت اظهار ناراحتی میکرد یا اصلا اگه براش مهم نبودم حداقل خوشحالی نمیکرد

میرفتم سرکار نمیزاشت کسی برام صبحونه ناهار بگیره:)بعد صبحا اعتراض میکردم به گرسنگی میگفتن برو گه بخور بعد گورتو گم کن ولی مارو از خواب برای گشنگیت بیدار نکن🙂🙂ثانیه به ثانیش برام درد داشت،که ببین دوماهه داری گشنه میری سرکار،و واقعا دلشون میااااد،دلشون میاد گشنه بری، تو میری میشینی پشت میز و تایم ناهار همکارات همشوننن میرن برای ناهار و تو بغضت میگیره و به کارات ادامه میدی

مامانم فهمیده بود از کارم راضیم هی میرفت مسومد میگفت ایشالا اخراج بشی تو لیاقت کار خوبو نداری😂بعد به من میگفت حسود(ادما نباید از خودشون تعریف کنن ولی من میکنم،من اصلاااا بدذات و حسود نیستم،اصلا خوشحالم با ای عوضیایی که دورمن من مثلشون نیستم)

قاشق از دستم میوفتاد میگفت انقد که کرموعه

غذا نمیدادن بخورم ولی موافق کار کردنمم بودنا اصلاهم کجا و چجوریش مهم نبود اخه جدی بیغیرتن

کتکهایی که خوردم،کبودیایی که روی بدنم میموند و گاها فامیل میدیدن و دلم میسوزوندن وسیلهایی که با بی رحمی به سمتم پرتاب میشد

فحشای رکیکو زشتی که اتفاقا لایق خود و خانوادشون بود

تحقیرایی که اعتماد به نفس برای من باقی نزاشت

استرسو فشارای روحی روانیه زیاد و افسردگیای شدید

هرروز تو میدون جنگ بودن

تو فقر زندگی کردن

و بدون لباس گرم مدرسه رفتن و مثه سگ سرصف لرزیدن

از زخم چاقو روی پام

تا زخمای عمیقتر قلبم

هیچوقت قرار نیست فراموش بشن 

اصلا انقددددد چیزای بدتری تجربه کردم انقدددد زیادن که هرچی بگم مثه یه قطره تو اقیانوسه

خیلی خیلی اذیتم کردن و هنوز میکنن

بهش میگم ازت متنفرم حتی ادم حسابت نمیکنم نمیخوام ببینمت و اگه بشه اسم دشمنی مثه تورو از تو شناسنامم پاک میکنم نمیخوام نام پدر اسم تو باشه پس وقتی یکی تا این حد ازت تنفر داره دست از سرش بردار و کلمه ای باهاش حرف نزن(نکه فکر کنید حرف میزنه،نه مثه یه حیوون وحشی حمله میکنه بهم،سالهاست خطاب به من که صحبت کرده جز فحش وحشیگری کتک تحقیر توهین و دروغ چیزی نگفته)

مامانم کم از اون نداره

کاش میشد میتونستم کل زندگیمو فیلم کنم،کاش میشد ببینین،کاش میشد همهههه چیو بتونم بگم تا بادخودتون نگین شاید خودش مقصره،نه،نه تنها اقرار کردن همیشه که به من ظلم کردن و بین برادرا فرق بوده بلکه من میتونم کلی اتفاق بگم که اصلا من هیچچچچ کار نکردم،مثلا یه غذاییو دوست نداشتم نخوردم کتک خوردم تو هوای تاریک لامپ روشن کردن فحش خوردم و....

نمیدونم چجوری بگم متنفرم ازشون و خیلی اذیتم کردن و من نمیتونم دیگه تحمل کنم،بقران تحملم خیلی وقته تموم شده دیگه نمیتونم

مگه یه دختر چقد تحمل داره انقد زیر فشار باشه؟هرکدومتون بودین داغون شده بودین مثه من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط ازدواج نداری؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

واقعا تورو یکی مث من درک میکنه، هر تولید مثل کننده ای صرفا اسمش پدرمادرنیس، لعنت ب این پدرمادرای گــــــاو، نمیدونم چیبگم واقعا امیدوارم همه چی درست شه برات و ازشرشون راحت شی

پیشرفت یا پسرفت

پیشرفت. اگر الان شغلی داری و انگیزه داری که زندگی بهتری داشته باشی نتیجه فشار خانواده است. البته کارشون صحیح نیست. ولی بازم بهتر از والدین نسل جدیده که یکسری بچه تنبل و بی انگیزه بزرگ کردند. البته بعد از موفقیت نیاز به کمک روانشناس برای پاکسازی اثرات منفی شون داریم.

مستقل شو و دیگه همش مرورش نکن. این خانواده ها عامل پیشرفت هستند.

اره

من میفهمم که منظورت از اینکه عامل پیشرفتند چیه و درسته

ولی نه بین اینا

نمیتونم طولانی بگم خلاصش اینه سه نفر هرکدوم به یه شکلی بخوام برم بیرون اذیتم میکنن

مامانم بقیه رو تحریک میکنه علیه من،اون مثلا پدر حمله میکنه اون باز بقیه رو تحریک میکنه به قتل من😂بعد یه داداش دارم بخدا اگه بخوام به خانوادم توهین کنم ولی خب بخدا گوساله،واقعا گاوه واقعا ضریب هوشی پایین واقعا افکار طالبانی

که اصلا گور باباشون من اینو هم که حل کنم

چون اینا یه مشت بیعرضه بیعارن تا سه صبح بیدارن من عملا نمیتونم بخوابم و صبح زود پاشم چون اگه کم هم بخوابم به شدت عصبی و بی تمرکز و خستم

یعنی هیچ راهی نداره من یه جای اروم پیدا کنم

و یکی دوتا مشکل دیگه که اونام حل کردنشون خیلی سخته

نمیدونم چیکار کنم واقعا

یعنی همینکه ولم کنن کافیه

ولم کنن

مثلا جدی بخدا اب میخورم گیر میدن چرا اینطوری اب میخوری بعد بخث راه میندازن😐

اصلا مریضن جدی،دنبال دعوان عقده این،دلشون میخواد کسی ارامش نداشته باشه و....