2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست
منم ازدیشب شروع کردم وزنم خیلی بالارفته  زانودردم باید حتما کم کنم  این بار اراده ام قوی ...

عزیزم من هم قد با شمام و انموقع که شروع کردم وزنم ۸۰بود من تونستم پس شمام میتونید

حتی ۱کیلو هم در ماه خودش خوبه

مهم کم کرده😍

سلامممممم

عایا خبری هست؟

امروز تاپیک جدید زدید یا چی؟

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان یه مانکن میگم رژیمی که بدون باشگاه ورزش باشه هیچ فایده ای نداره حتی ۱۰ سالم رژیم بگیرین بدو ...

عزیزم‌من چاق نیستم  لاغری فقط یه مدت تحرک نداشتم یکم شکم و پهلو درآوردم   میتونم بهتون پیام بدم  جهت مشورت چون میخوام هیکل مانکنی داشته باشم 

سلاااام عزیزم امیدوارم با همراهی هم موفق بشیم

سلام استارتر عزیز من با کارایی که گفتی تقریبا دور شکمم ۴ سانت کوچیکتر شده🤩😍 چالش رو رفتم همیشه مگر چن روزی که پریکد بودم انقد حسه خوبی دارم😍

سلام عزیزم دلم خیلی خوشحال شدم برات خودمم دوکیلو کم کردم از انموقع😍

ماشاءالله بهتون😘من اکثرا سایزم کم میشه وزنم زیاد کم نمیشه نمیدونم مال استخوون بندیمه یا چی به هر حال دارم تلاشمو میکنم اما ورزش هوازی زیاد نمیتونم انجام بدم نهایت ده دقه مابقی ورزشم با دمبل و انواع دراز نشست و .... من بینیم عمله ورزش هوازی زیاد تنفسم رو مشکل ساز میکنه،امیدوارم جا نزنم هرچن درازنشست زیاد لاغر نمیکنه اما ان شاءالله همیشگی بتونم انجامش بدم و نتیجه بگیرم😍

ماشاءالله بهتون😘من اکثرا سایزم کم میشه وزنم زیاد کم نمیشه نمیدونم مال استخوون بندیمه یا چی به هر حا ...

انشالله بتونی بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم و اینو بهت بگم که کاهش سایز خیلی مهم تره تا کاهش وزن