2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست
کاش برای کسایی که مردن به کار برده میشه کاش میدیدمشون و برای گذشته کاش برگردم چون نمیتونی ببینی و بر ...

ان شاءالله همیشه توکارت موفق باشی...

سعی میکنم عوض بشم‌ خودمم خسته شدم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم هستم 💪

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
میشه بگی بعد از ورزش با پوست صورتتون چکار می کنید؟ ممنون

برو تو سایت پریسا میکاپ از اونجا ماسک های ورقه ای و کاسه ای سفارش بده هم قیمتش مناسبه هم برای پوستتم خوبه و جنساشم عالیه بعد ورزش صورتمو میشورم با محلول شست و شو من شامپو توت فرنگی اسکراب دار دارم با اون بعد ورزش عرقمو میشورم بعد که خشک شد ماسک ورقه ای یا کاسه ای استفاده میکنم هفته ای دوبار بخور گرم میدم صورتمو و بعضی وقتام یخ میذارم که یخ عالیه من قالب یخ ندارم فردا بخرم غنچه گل محمدی و گلاب رو مریزم تو قالب یخا اونو به عنوان ماسک یخ میذارم رو صورتمو تکونش میدم 

ان شاءالله همیشه توکارت موفق باشی... سعی میکنم عوض بشم‌ خودمم خسته شدم

همین که تو فکرش هستی خودتو تغییر بدی ینی قدم اول رو برداشتی آفرین اراده کن میتونی مشکلاتت رو رو کاغذ با دقت و جزئیات بنویس راه حل براش بنویس شکر گذاری بنویس نعمت هاتو بنویس دلتنگی هاتو بنویس همه رو بنویس و بعد یه مدت ببین چطوری با نوشتن تغییر میکنی

همین که تو فکرش هستی خودتو تغییر بدی ینی قدم اول رو برداشتی آفرین اراده کن میتونی مشکلاتت رو رو کاغذ ...

پیش ب سوی موفقیت😊

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سلاااام عزیزم امیدوارم با همراهی هم موفق بشیم

انشاءالله 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
سلاااام عزیزم امیدوارم با همراهی هم موفق بشیم

منم ازدیشب شروع کردم وزنم خیلی بالارفته 

زانودردم باید حتما کم کنم 

این بار اراده ام قویه 

انشاءالله بیام خبر کم شدن وزنموبدهم 

فقط قدم صدوشصت ویک وزنم و هفتاد و هشت 

چقدربایدکم کنم نرمال بشه 

من باعجله نمی‌خوام کم کنم پوستم چروک میشه ماهی یک کیلو دوکیلو کم کنم خوبه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶