2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست
بعد من‌میگم بریم واتساپ گروه بزنیم نمیان ☹ یه جوری سرگردونم اینجا اگه برم فرانکفورت اینجوری گیج نمی ...

من خواننده خاموش بودم

ببین وقتی میخان گروه بزنن هر تاپیکی ها هر تاپیکی یهو ده تا لینک میاد نصفش کار نمیکنه بعد یه سری می‌رن یه سری نمیرن یکی میره میگه آقا تو گروهه من لفت دادم

یه بارم من به زور وارد یه لینک گروه شدم من بودم و ادمین

همین  بیخیال گروه سعی کن گم نشی

بزار ببینم میتونم تگت کنم

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم
بیا برا تو... دل خوش میخواد ک ندارم...یکی بیاد سیمانش کنه پرش کنه هم برام مهم نیست...

دلخوشی تو چیزهای ساده س حتی به همین نفس کشیدنت و سوادی که داری به همین انگشتای سالمت که داری تایپ میکنی چرا دلت خوش نباشه از همه چی لذت ببر بوی عطر خوش، حمام کردن ورزش کردن به همسرت حتی اگه بد اخلاق باشه به پیتزا به هوای تابستون برو امشب انیمیشن روح رو ببین زندگیت مث من تغییر میکنه اگرم قبلا دیدی با قلبی مطمئن تر از اول ببین

بعد من‌میگم بریم واتساپ گروه بزنیم نمیان ☹ یه جوری سرگردونم اینجا اگه برم فرانکفورت اینجوری گیج نمی ...

نمیتونم تگت کنم

سعی کن گم نشی‌  

من خواننده خاموش بودم ببین وقتی میخان گروه بزنن هر تاپیکی ها هر تاپیکی یهو ده تا لینک میاد نصفش کار ...

خلاصه هر کاری میکنی اسم من اسرا فامیلم اخترکاوان اهل کردستان شهر سنندج هستم پیدام کن اینم شماره م ۰۹۹۱۱۹۱۳۷۸۲ 

پنج ساله ازدواج کردم علاقه ای به بچه نداریم هیچکدوم و فقط یه دونه دوست دارم که دو ساعت باهم فاصله داریم 😅

چیکار داری میکنی😂

تلاشششش

دلخوشی تو چیزهای ساده س حتی به همین نفس کشیدنت و سوادی که داری به همین انگشتای سالمت که داری تایپ می ...

چرا دیدمش چندبار...

بعضی وقتا اطرافیانت اینقد اون قلب کوچیکتو له میکنن ک هیچ دلخوشی برات نمونه..هیچی خوشحالت نکنه...

من تنها امیدم تنها دلخوشیم و خوشحالیم دیدن دخترمه.الان ک تو بغلمه دارم ثمره سالها صبرمو میبینم کلی درد کشیدم برای بودنش فقط امید زندگیم دخترمه...هیچی از خدا نمیخوام غیر سلامتی و عمرطولانی و عاقبت بخیریش...

از خوشی های دنیا زیاد دیدم،سیرم از همچیش.دلم میخواد تو ی اتاق برا خودم باشم و دخترم و خانوادم ولی دلم شاد باشه...

ناشکر نیستم هرگز هرگز...دلم از ادما پره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خلاصه هر کاری میکنی اسم من اسرا فامیلم اخترکاوان اهل کردستان شهر سنندج هستم پیدام کن اینم شماره م ۰۹ ...

باشه عزیزم بهت خبر میدم

منم صبا ام از تهران ۳ ساله ازدواج کردم

دوستمم کوچه ‌پشتیه منتها بهم پول بدهکاره یه هفته اس جوابمو نمیده   

خلاصه هر کاری میکنی اسم من اسرا فامیلم اخترکاوان اهل کردستان شهر سنندج هستم پیدام کن اینم شماره م ۰۹ ...

عزیزم اینجا شمارتو نزار 

همه به اینجا دسترسی دارن 

تو نمیدونی کی پشت این چت ها نشسته چرا اعتماد میکنی

عزیزم اینجا شمارتو نزار  همه به اینجا دسترسی دارن  تو نمیدونی کی پشت این چت ها نشسته چرا ...

میشه بگید چجوری باید پاک کنه 

منم بلد نیستم