2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست
عزیزم اگه کبدت چرت ماست و حرفه رو فراموش نکن معجزه می‌کنه سعی کن کنار غذات ماست خیار بخوری توشم‌ یک ...

ممنونم عزیزم اره مدتیه ماکارونی اینارو حذف کردم سیر خیلی تو غذاهام استفاده میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم اره مدتیه ماکارونی اینارو حذف کردم سیر خیلی تو غذاهام استفاده میکنم

سیر و ماست عالیه

حتما کنار غذاهات ماست کم چرب بخور یا یک ساعت قبل خواب ماست و حرفه بخور بعدش دیگ هیچی نخور

من با برنامه گوشی جلو رفتم واقعا عالی بود از فردا بهتون میگم همتون با ورزشاش پیش برید

چشم شما مدیری هرچی بگید من که انجام میدم صبح تا عصر تو خونه تنهام همسرم واسه شام برمیگرده خونه پایه م براهمه چی به جز باشگاه من آخر هفته ها هم شنا میکنم حرفه ای اندامم هم فقط هیپ دیپ دارم میخوام اصلاحش کنم الحمدلله مشکل دیگه ای ندارم

سیر و ماست عالیه حتما کنار غذاهات ماست کم چرب بخور یا یک ساعت قبل خواب ماست و حرفه بخور بعدش دیگ هی ...

رژیم غذایی هم میدید؟ من وسایل قهوه خریدم امروز ازفردا شروع کنم به رژیم متوسط وای خدا چه خوب شد اومدم تو نی نی سایت شانس داشتما😍 من خیلی انگیزه دارم همیشه انرژیمم بالاست و پایه م همیشه 😍 البته به جز دوران پریودی که استارتر همین الان میگم اونموقع دعوام نکنی مث جنازه میوفتم گوشه خونه تا سه روز

هر جا می‌رید منم ببرید

تازه عضو شدم سایت رو هم بلد نیستم

الانم کالری شماری رو نوشتم کاغذ شماری  

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم
رژیم غذایی هم میدید؟ من وسایل قهوه خریدم امروز ازفردا شروع کنم به رژیم متوسط وای خدا چه خوب شد اومدم ...

عزیزم من خودم رژیم خاصی نداشتم چون معتقدم هر چیزی واسه بدن نیازه و نباید حذف بشه فقط کم می‌خوردم و ب جاش چیزایه مقوی جایگزین میکردم نگران نباش ممنون تو پریودی جنازه این فقط بعدش ب روال قبلی برگردید

اسی جون من زانو دردما ممکنه یعضی ورزشا رو نتونم بکنم.

ولی شنا میرم استخر یه سری وسیله باشگاهم برا اتاق ورزش شوهرم هست میتونم استفاده کنم از همشون نمیتونم.

ورزشم پایه ام.

فقط توروخدا برنامه غذایی هات چیزایی باشه ما توخونه داشته باشیم😃یوقت اووکادو نگی بخور😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اسی جون من زانو دردما ممکنه یعضی ورزشا رو نتونم بکنم. ولی شنا میرم استخر یه سری وسیله باشگاهم برا ا ...

نه عزیزمممم

من خودم رژیم خاصی نداشتم فقط کم میخورم

فقط ی سری چیزا مثل کره بادوم زمینی و قهوه می‌خوردم اونم هر از گاهی

بیا منو لایک کن منم مث تو تازه واردم همه رو لایک میکنم😂

ببین یه چیزی هست تازه پیداش کردم به اسم درخواست دوستی اونم واست میفرستم برو حالشو ببر    

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم