2777
2789
عنوان

فقط چاقایی بیان که دوست دارن مانکن شن🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 204 پست
نه عزیزمممم من خودم رژیم خاصی نداشتم فقط کم میخورم فقط ی سری چیزا مثل کره بادوم زمینی و قهوه می‌خو ...

من امروز همشونو خریدم 😍 اما به والله نمیدونم کره بادوم زمینی برا چی خوبه که خریدمش😂

نه عزیزمممم من خودم رژیم خاصی نداشتم فقط کم میخورم فقط ی سری چیزا مثل کره بادوم زمینی و قهوه می‌خو ...

قهوه اره مخصوصا دالگونا😁

پس من منتظرم هرروز چک میکنم تاپیکتو

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درخواست میدی من بعدش چیکار کنم؟ میریم حرف میزنیم؟😂😐

من فقط درخواست دادنشو بلدم   نمیدونم

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم
من فقط درخواست دادنشو بلدم    نمیدونم

خاک تو سرم خیر سرم لیسانسم 😂 شوخی کردم پذیرفتم منم درخواست دادم اون زنگوله رو میزنم همه چی میاد فقط دوستان یه سوال من میترسم از تایپک خارج شم بعدش گم بشم نتونم برگردم پروفایل خودمو چطور پیدا کنم؟😂😂 وای خدا چه خجالت آور

خاک تو سرم خیر سرم لیسانسم 😂 شوخی کردم پذیرفتم منم درخواست دادم اون زنگوله رو میزنم همه چی میاد فقط ...

منم لیسانسم   

تازه شوخی هم نمیکنم بابا خیلی پیچ وا پیچه

گوگل رو بستم رفتم برگشتم به زور وارد اکانتم شدم

دیگه اومدم موندم که موندم

اگر اینان مسلمان اند.  خدایا کافرم گردان                         فارغ‌التحصیل شدم خوشحالم 😍🤪😝🤣 دوست گرامی با نظر مخالف ریپلی بزن ولی مرا از تعلیق باکی نیست پس رعایت کن وگرنه ممکنه در حد شعور خودت جوابتو بدم
هم زانوم درد میکنه هم شنا میرم هم وسایل ورزشی دارم😁

😁😁😁البته من ک ندارم اتاق کلا برا شوهرمه تو زیر زمینه کنار استخره من شنا میرم اون باشگاه خودشو داره من نمیذارم بره استخر اونم نمیذاره من دست ب وسایلش بزنم😅😅 حالا این ک شوخی بود ولی باید کار باهاشون یاد بگیرم خوبه برام

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم لیسانسم     تازه شوخی هم نمیکنم بابا خیلی پیچ وا پیچه گوگل رو بستم رفتم برگشتم به ز ...

بعد من‌میگم بریم واتساپ گروه بزنیم نمیان ☹

یه جوری سرگردونم اینجا اگه برم فرانکفورت اینجوری گیج نمیشم

خوش به حالت چه لاکچری زندگی میکنی 😁 من هفته ای یه بار استخر رو میبینم 

بیا برا تو...

دل خوش میخواد ک ندارم...یکی بیاد سیمانش کنه پرش کنه هم برام مهم نیست...