2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرروز ازم کار میکشه

1068 بازدید | 34 پست

بچه ها بگید حق دارم یا نه.

تو یه ساختمونیم ک از اولم به من قول خونه ی مستقل رو دادن بعدا زدن زیرش،حالا مادرشوهرم هفته ای دوسه تا مهمونی داره مهمون یکساعتم بیاد بشینه این انقدر به من زنگ میزنه و پشت درم میاد تا مجبور بشم برم.

حالا شب مهمون داره دیروز صدام کرد گفت بیا کمک من سه طبقه رو جارو کردم پله هاشو بعدم کمکش پارکینگ بزرگوشستم.

بعدم گفت فردا زودتر بیا کمکم حالا شب مهمون داره بعدظهر باز میاد دنبالم ک برم کمکش بعدم با مهمونای غریبشون باید تاموقع رفتشون بشینم و پذیرایی کنم ،مهمون خودی باشه راحتم بهم خوش میگذره ولی اینا همش با غریبه ها رفت و امد دارن اینم ک شب دعوت کردن تاحالا ندیدمشون منم ادم کم رو خیلی سختمه 

میگم برم کمکش بعد مهمون اومد بگم سردردم نرم پیششون زشته؟؟؟

خونه ما هم برا پدرشوهرم نیست اجاره ایه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خونه بابات نزدیکه بروخونه بابات گوشیتم خاموش کن تا فردا 

آدم پررو روباید با پررویی رفتار کرد باهاش

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

والا من باشم توی دلم میگفتم هرکی مهمون دعوت میکنه خودشم تمیزکنه. به مادرشوهرت بگو کمر دردم سردردم هربار یچیزی بگو خودش مهمون دعوت میکنه خودشم کاراشو بکنه معلوم نیس عروس گرفتن یا ببخشید شرمنده میگم کلفت

خونه ما هم برا پدرشوهرم نیست اجاره ایه ولی اختیار زندگیمو ندارم یه اتاق و بالای دستشوییمو انباری کرد ...

دختر نداره؟

اخه این چه وضعه

خیلی پر توقعه

برو خونه‌ مامانت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بابا چرا کلفتی مادرشوهر‌ رو میکنید؟

فردا پس فردا ک دیسک کمر و گردن گرفتید همین زن اولین نفر میگه میخام برای پسرم زن بگیرم ...

هرسری دیدی مهمون داره،از خونه بزن بیرون

برو خرید

خونه ی مادرت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

چقد سخته درک میکنم . منتها مادرشوهر من مهمون بازی نمیکنه چون بخاطر اخلاق نادرستی ک داره سالی ی بار خواهر برادراش میان دیدنش . اما از شدت تنبلی ک حتی ب نظافت خونه خودش نمیرسه کار منه ک هرچن وقت ی بار زیر و رو تمیز کنم 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اگر خونه بابات نزدیکه بروخونه بابات گوشیتم خاموش کن تا فردا  آدم پررو روباید با پررویی رفتار ک ...

نه نیست حالا منم سالی دوسه بار مهمونی دارم اون میگه بیام کمکت میگم نه 

تمام مهمونیامم هرکی رو دعوت میکنم کل خانواده شوهرمم باید بگم مگرنه داستان درست میکنن

چی بگم والا بیکارین رفتین اونجا اجاره کردین ؟جا قحط بود؟فقط همینو بگم اگر بازم ب این رفتار ادامه بدی تا اخر عمر ازت سواری میگیره بگو سرم درد میکنه نرو یکی دوبار بپیچون کم کم عادتش بده کاراشو خودش انجام بده یبارم خودت مهمون دعوت کن خودتو بزن ب کمر درد بگو بیا کمکم کن اومد حسابی ازش کار بکش ب غلط کردن بیوفته نیومد هم بهتر واس تو بهونه میاد دستت

بزرگترین اشتباه با خانواده شوهر تو یه ساختمون زندگی کردن تازه مسگی خونه مال خودشونم نیست اگه میتونی شوهرتو راضی کن بلنددشو راحت میشی خیلی سخته خداییش

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱