2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرروز ازم کار میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 34 پست
خونمون بزرگ و نوسازه برای اشنای پدرشوهرمه شوهرم مفت اجاره کرده خونرو یه مبلغ ناچیز اجاره میده عمرا ا ...

آهان .. خوب پس روابطتت با مادرشوهرت مدیریت کن گلم .. البته محتاط باش چون میگی شوهرت بچه ننه اس پس حواست باشه زندگیت سرد نشه و لطمه نبینه ..مادرشوهرت انگاری زن بدی نیست فقط یکم از زمان عقبه و مث قدیمی ها فکر میکنه عروس باید همش دم دست مادرشوهر باشه .... شما خوش اخلاق و مهربون باش .. ولی واسه کار کردن تا جایی کار کن ک بهت فشار نیاد .. خیلی طبیعی مثلا میگی تمام سه طبقه رو جارو کردی طبیعیه بعدش بری دوش بگیری و دراز بکشی مادرشوهر و شوهر گفتن چرا نمیای کمک بگو کمرم گرفته و خسته شدم یکم استراحت کنم حتما میام مامان جووون 😊 لازم نیست خودت بکشی و خسته کنی ولی ی آخ هم نگی . زبونت چرب و نرم کن .. ناز و ادای زنانه هم داشته باش شورشم تو هیچ کدوم درنیار .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ازت بدم اومد،چرا اینقدر توسری خوری آخه،کار نکن،هزاربارم گفت نرو،بگو تا دو روز دیگه نیایین وسایلاتونو ببرین میذارمشون پارکینگ وحتما این کارو بکن،نترس،ی ماه اول تا میتونن اذیت میکنن ولی تو بزن سلیطه بازی

ببین اگه همین جوری ادامه بدی هزار تا مریضی میگیری خدا نکرده من خونه مادرشوهرش دوره ولی ۱۵روز در ماه خونه من بخور بخواب بودن لذت میبردن وقتی باردار شدم حتی یه زنگ نمیزد حالم بپرسن ولی میومد باید کلفتیشون میکردم وقتی بچم به دنیا اومدم تنها بودم قسم خوردم دیگه خونم راشون ندم و الان چهار ماهه خونم نمیان و راحت شدم شوهرم وقتی حرف میزنه بهش میگم نمی‌خوام سلامتی و جونیم پای خانواده تو بزارم می‌خوام انرژیم برای بچم صرف کنم خودش خفه میشه چند بار هم به خاطر مامانش خفم کرده ولی من تسلیم نشدم و کوتاه نیومد تو هم کوتاه نیا و نذار عادت کنم به سو استفاده ازت