2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرروز ازم کار میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا چرا کلفتی مادرشوهر‌ رو میکنید؟ فردا پس فردا ک دیسک کمر و گردن گرفتید همین زن اولین نفر میگه می ...

شب مهمون داره نمیشه برم جایی ک

مادرمم یه شهر دیگش

شوهرم از همه بدتره بس ک مادرش پرش کرده یبار بعد مهمونی کم کمکش کردم شوهرم اومد خونه ک چرا کمکش ظرفارو جمع نکردی برو کمکش کن حالا مهمون یه ساعت اومد و رفت

مهمون هم ک بیاد این ضوهرم بزور میگه بریم پیش مهمون زشته

نه نیست حالا منم سالی دوسه بار مهمونی دارم اون میگه بیام کمکت میگم نه  تمام مهمونیامم هرکی رو ...

اشتباه نکن عزیزم .شما فقط خیلی باهاش صمیمی شدی و قاطی شدی به اصطلاح ! کافیه یه خورده جدی و رسمی تر برخورد کنی اونوقت ایشونه که مراقب رفتارشه که داستان نشه براش ! معمولا مادرشوهرا مراعات عروس و میکنن و باهاش رودرواسی دارن که مبادا دلش بگیره و بخواد کناره گیری کنه و تو جمع ضایع شن لااقل اطرافیان ما اینجوری ان 

شما مدلت و رفتارت برای قدیمه که عروس بله قربان گو و در دسترس و کلفت منش (با عرض معذرت ) بودن 

احترام شون و حفظ کن ولی خیلی باهاشون بر نخور عزیزم که بخوان سوءاستفاده کنن ازت

همه این راه حل ها وقتی به نتیجه میرسه که شوهر اسی برگ چغندر نباشه انشاالله که اسی راحت میشه

دقیقا شوهرم از همه بدتره البته اینجوری نبود مادرش پرش کرد ک زنت کمکم نمیکنه 

یا مهمون بیاد خونه اونا من نخوام برم شوهرم بزور میگه بیا بریم زشته

نه نیست حالا منم سالی دوسه بار مهمونی دارم اون میگه بیام کمکت میگم نه  تمام مهمونیامم هرکی رو ...

یواش یواش تو گوش شوهرت بخون از این خونه راضی نیستی ایراد بیار روش .. بدون اینکه بگید دنبال خونه جای دیگه بگردید .. اینهمه کار کردی زحمت کشیدی با بداخلاقی و ناراحتی از هم جدا نشید زحماتت هم نادیده بشن ... این مدت هم ک کنارشونی کم و بیش مث قبل کمک بده .. خونه دیگه رفتنی با روی خوش برید . 

یواش یواش تو گوش شوهرت بخون از این خونه راضی نیستی ایراد بیار روش .. بدون اینکه بگید دنبال خونه جای ...

خونمون بزرگ و نوسازه برای اشنای پدرشوهرمه شوهرم مفت اجاره کرده خونرو یه مبلغ ناچیز اجاره میده عمرا اینجارو ول کنه بچه ننه هم ک هست کنار خانوادش دگ خیالش راحته

وضعیتت فاجعه هست .... من شرایط زندگی ات را نمی دونم ولی من جای تو بودم جمع می کردم و به یک بهونه می رفتم بیرون ... چند بار خودت را بزن اون راه بگو از بس کار کردم کمر درد گرفتم هی برو دکتر و شوهرت را بنداز تو خرج به دکتر هم بگو از بس برای مهمونها کار کردم این طور شدم تا دکتر بهش بگه نباید کار کنه ... فکر کنم ساکت و مظلومی اونا هم سوء استفاده می کنند .... الان هم بگیر بخواب و بگو از دیروز که راه پله تمیز کردم کمرم درد می کرد الان هم گرفت از جات پا نشو و گریه و زاری راه بنداز ....

شب مهمون داره نمیشه برم جایی ک مادرمم یه شهر دیگش شوهرم از همه بدتره بس ک مادرش پرش کرده یبار بعد ...

عزیزم آدم باید یکمم از خودش عرضه نشون بده

ی کاری یا چیزی که بدش میاد رو انجام نده وقتی بد عادتش کردی اونم الکی ارکی و بدون ناراحتی و درگیری بیخیال نمیشه،چون یکی رو یپدا کرده مفت مفت کاراشو میکنه

اینجوری ک بوش میاد انگاری  خودت هستی ک نمیتونی نه بگی و جلوش وایسی

حمایت شوهر مهمه ولی اگر شوهرت حمایتت نکنه میخای تا ابد کلفتی مادرشوهر بکنی؟خودت ی آدم مستقل عاقل نیسنی و نمیتونی از پس کسی  ک بهت زور میگه بربیای؟

وقتی باهات کار داره گوشیتو خاموش کن

در خونت رو هم قفل کن جوابشو نده،میخاد چیکار کنه؟بیل مکانیکی بیارع از تو‌خونت بکشتت بیرون؟

یا پاشو برو بیرون از خونه،چیکارت میکنه؟آدم اجیر میکنه بیاد بگیرتت بیارتت خونه؟

شوهرت چیزی گفت بگو من کلفت مادرت نیستم،خاهر داری ب مادرت کمک کنه

یا بگو تو کارای زنونه دخالن نکن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خونه نمون باشگاه ثبت نام کن برو یبار رکو راست بگو امروز پریودم حالم بده نمیتونم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شب مهمون داره نمیشه برم جایی ک مادرمم یه شهر دیگش شوهرم از همه بدتره بس ک مادرش پرش کرده یبار بعد ...

میگفتی مادرته خیلی براش ناراحتی خودت ظرفارو جمع میکردی نه منو بکنی حمال

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم آدم باید یکمم از خودش عرضه نشون بده ی کاری یا چیزی که بدش میاد رو انجام نده وقتی بد عادتش کرد ...

قبل همینجوری بودم بعدش نشست پیش شوهرم گریه کرد ک زنت بهم بی احترامی کرده مهمون دارم کمکم نمیکنه اومدن خونم هرچی دلشون خوسات بهم گفتن ازونطرفم پدرشوهرم زرزر میکرد ک چرا اینجوری میکنی