چند سال افتاد کرونا بعدشم افتاد ایام محرم،همش میگه تو برام تولد نگرفتی
البته فامیل شوهرم هم هی میگن، تولدم فقط خانواده همسرم که 4 نفرن و خانواده خودم که 6 نفرن و خودمون که 3 نفریم، هستن اصلا هم تجملی نیست فقط بچه ها شاد باشن و کمی شادی کنن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم شاید مذهبی نیستی. ولی اگر اعتقادی هستین خیر دل بچه مهمتر نیست. اتفاقا میتو ...
من روز تولدش میخوام بگیرم زودتر یا دیرتر تولدش نیس فقطم معتقدم روزای شهادت باید رعایت بشه روز ۶محرم هیچ وفاتی نیس این رسم غلطه که ده روز جلوتر شروع به عزاداری میکنیم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بگیر براش اینطوری اصلا خاطره بد از محرم میمونه براش که محرم باعث شد من تولد بچگی نداشته باشم سال بعد ...
از اون حرفا بودا پس کی به بچه اموزش داده بشه راحت میتونه یه کدوی عالی بخره بده بعد بگه بخاطر فلان موضوع جشن دیرتر میگیریم بلاخره تربیت بچه هم مهمه اینجوری هم تولد بگیره بچه بزرگتر شد میگه محرم چیه امام حسین کیه
من روز تولدش میخوام بگیرم زودتر یا دیرتر تولدش نیس فقطم معتقدم روزای شهادت باید رعایت بشه روز ...
رسم نیست عزیزم ماه محرم ماه عزاست این چیزارو عادی نکنید
حدیث معتبر از امام صادق داریم اول محرم که میشه فرشته ها پیراهن خونین امام حسین رو از عرش آویزون میکنن برای همینه که ما ناخداگاه اشکمون سرازیر میشه و محزون میشیم
دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️