2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر براش اینطوری اصلا خاطره بد از محرم میمونه براش که محرم باعث شد من تولد بچگی نداشته باشم سال بعدم هستا و سال بعد تا از محرم تولد بچه دربیاد چند سال طول میکشه

من تولد پسرم ۶محرمه یه کوچک میگیرم دل بچم مهمتره 

نمیدونم شاید مذهبی نیستی.   ولی اگر اعتقادی هستین خیر دل بچه مهمتر نیست.  اتفاقا میتونی به بچه ت بگی بخاطر فلان مسعله تولدت رو فلان روز میگیریم که بچه هم با این مسایل اشنا بشه و اگر هم خب اعتقادی نیستی هر جور صلاحته رفتار کن خب.  بعد هم 6 روز چیزی نیست که خب قبل محرم تولد میگرفتی

خودمم دلم یه جور میشه والا جاریم دو سال پیش تو محرم تولدی گرفت که بیا و ببین، ماها خودمونو میخوریم

نگاه به جاریت نکن عزیزم...اون شایدیه کاردیگه هم بکنه..‌.رفتار اون به معنی کار تراز وصحیح نیست که 

عزیزم من فک نمیکنم بچه خیلی تاریخ تولدش یادش باشه و متوجه بشه حالا شایدم اشتباه میکنم ولی تو محرم و صفر نمی‌گیرم و ی ماه بعد یا قبلش میگیرم 

کاری هم ب جاری و بقیه ندارم ک گرفتن و رقصیدن یا دست زدن و... تو زندگیش و عقایدش نیستم 

ب دل خودت رجوع کن این وسط هر کی ی قری بده یا ادایی بیاد گناهش پای منیه ک تو ماه محرم تولد گرفتم جلوی کسی رو هم ک نمیشه گرفت وسط جمع

من باشم نمیگیرم بچمم باید یاد بگیره این ایام ایام سوگواریه و نباید جشن گرفت اگه میتونی قبلش بگیر این ...

اینم بدون بچه از محرم متنفر میشه بچه ست درکی نداره ادم بزرگ که نیست خود آقا هم حاضر نبود دل بچه ای بشکنه که ما میشکنیم!