2777
2789
ما هم نگفتیم هدف اب نخوردنه اینا ارزش قایل شدنه مثلا وقتی پدر مادرت فوت کردن بخاطر احترام بهشون شادی ...

یه دور از جون میگفتین

هر کی نظرشو میگه

من نظر قلبیم اینه

شما میتونید تموم گلها رو بچینید ،اما جلوی اومدن بهارو نمیتونید بگیرید
تومحرم شیرینی فروشیاتعطیله؟شمالباس یااسباب بازی واسه بچه نمیخری؟

نه شيريني ميخرم نه اسباب بازي نه لباس 

هر چيزي لازم باشه قبل محرم تهيه ميكنم 

بچه هام رو با فرهنگ عاشورا تربيت كردم 

الان با سن كمشون بيشتر از من محرم رو ميفهمن و رعايت ميكنن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شيريني ميخرم نه اسباب بازي نه لباس  هر چيزي لازم باشه قبل محرم تهيه ميكنم  بچه ...

غذای خوشمزه هم نمیخورید؟اونم ممکنه باعث ایجاد لذت بشه خود من غذای خوشمزه رو به شیرینی ترجیح میدم و باعث شادی بیشتری درونم میشه 

یه چیزی بگم من تمام سال رو منتظرمحرمم چای روضه از آب زمزم برام شیرین تره اشک برای امام حسین قلبموبه وجدمیاره ازهزارتاجشن بیشتر!!!میدونم هممون همینیم مقاومت نکنیم جون به جونمون کنن عشق حسین باگوشت وپوست واستخونمون عجینه..انشاالله دست هممون روبگیره

شیرینی فروشی بازه حالا مونده به خریدار که بره برای شادی خرید کنه یا نه. چرا لباس و اسباب بازی هم میخ ...

منم میگم کیک خریدن واسه بچه میشه شادی که خلاف محرم باشه ؟بچه هدفش ازتولد گرفتن کادو وهدیه س.

شیرینی فروشی بازه حالا مونده به خریدار که بره برای شادی خرید کنه یا نه. چرا لباس و اسباب بازی هم میخ ...

شیرینی روفقط برای مراسم میگیرین ؟ماهروقت دلمون شیرینی بخاد میگیریم بعضی ها خیلی دارن سخت میگیرن

شیرینی روفقط برای مراسم میگیرین ؟ماهروقت دلمون شیرینی بخاد میگیریم بعضی ها خیلی دارن سخت میگیرن

عشقم نگفتم مراسم عرض کردم شادی   خب برای خودم به قصد شادی نمیگیرم ولی حالا هوس کنیم چرا

عشقم نگفتم مراسم عرض کردم شادی   خب برای خودم به قصد شادی نمیگیرم ولی حالا هوس کنیم چرا

منظور ازمراسم همون شادی بود بعضی ها انقد سخت میگیرن انگارخوردن شیرینی تومحرم حرامه تولدی که بزن برقص نداره فقط یه کیک وشیرینیه نمدونم ایرادش چیه

غذای خوشمزه هم نمیخورید؟اونم ممکنه باعث ایجاد لذت بشه خود من غذای خوشمزه رو به شیرینی ترجیح میدم و ب ...

غذاي خوشمزه نماد شادي نيست ولي شيريني دقيقا نماد شادي هستش 

حالا تنظيمات كارخونه ي شما بهم ريخته ديگه مشكل خودتونه 

ولي از تاسوعا تا سوم امام غذاي ساده ميخوريم 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

عزیزم سرچ کردم به اینجا رسیدم 

مرسی که قبل از من تاپیک زدی و مرسی از نظرات همه

رستوران‌هایی هستند که مجازند و برای کودکان تولد میگیرن 

تا هفدهم مرداد که بیستم محرم میشه برنامه ندارند 

شما ۱۷ام تولدت رو بگیر باخیال راحت 

دختر من هم امسال اصرار میکنه که تولد بگیرم براش و دوستهاش بیان و شمع رو فوت کنه در همین حد دوستها دور هم جمع میشبم البته برای ما باتاخیر میشه 

خدا به همه ما رحم کنه که به فرمایش حضرت رسول دل این طفل معصومها رو نشکنیم