2777
2789
رسم نیست عزیزم ماه محرم ماه عزاست این چیزارو عادی نکنید  حدیث معتبر از امام صادق داریم اول محر ...

برای من فقط روزهای وفات عزاس هرکس بااعتقادات خودش زندگی میکنه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اینم بدون بچه از محرم متنفر میشه بچه ست درکی نداره ادم بزرگ که نیست خود آقا هم حاضر نبود دل بچه ای ب ...

جاری من دبیر هست خیلی شیک یه کادوی عالی به بچه ش داد و به بچه توضیح داد بخاطر امام حسین و حضرت علی اصغر جشن بعدا میگیریم.  بچه هم اروم اروم بذر  اعتقادی تو دلش رشد میکنه. لامصب این جاریم هم تحصیل کرده ست هم با کلاس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه حسین روباعشق وارادت به حسین ادامه میدیم خواهرقشنگم .عاشق محرم آب خوش ازگلوش پایین نمیره چه برسه ...

حسین در مقابل ظلم فریاد زد و سر خم نکرد

هر کی این کارو کرد حرمت حسینو نگه داشته 

آب نخوردنو شادی نکردن هدف حسین نبود

همش پوسته نباشیم ،مغزه مهمه

شما میتونید تموم گلها رو بچینید ،اما جلوی اومدن بهارو نمیتونید بگیرید
چرا عزیزم کل ده روز  محرم شهادت ها هستند

قبل تاسوعا اتفاقی نیوفتاده که شهادت باشه 🤔

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من این حالت برام پیش اومده چون درک نکردم چرا بچگیم نباید تولد داشته باشم چون محرمه! همه تولدامم کوفت ...

خب شما پدر مادرت بلد نبودن مدیریت کنن هم تولدت کوفتت کردن هم ماه محرم برات بی ارزش

خدایی یادم نمیاد برام تولد نگرفته باشن چون ماه محرمه خوب بچه باید شاد باشه و روز تولدشم یه روزه دیگه شما که نمیخواید شادی کنید چندتا بچه میخوان بازی کنن تهشم کیک و شام بخورن برن بنظرم بگیر 

خب شما پدر مادرت بلد نبودن مدیریت کنن هم تولدت کوفتت کردن هم ماه محرم برات بی ارزش

لطفا در مورد مادر پدر من درست صبحت کن من روشون حساسم و بهترین کارها رو در حق من کردن منظورم جشن تولد بزرگ بود وگرنه کادوی عالی همیشه برام گرفتن فامیل آشناها و دوستامون نمیومدن بقیه کوفت میکردن تولدمو

حسین در مقابل ظلم فریاد زد و سر خم نکرد هر کی این کارو کرد حرمت حسینو نگه داشته  آب نخوردنو ش ...

ما هم نگفتیم هدف اب نخوردنه اینا ارزش قایل شدنه مثلا وقتی پدر مادرت فوت کردن بخاطر احترام بهشون شادی نمیکنی حتی ارایش و غیره 

حسین در مقابل ظلم فریاد زد و سر خم نکرد هر کی این کارو کرد حرمت حسینو نگه داشته  آب نخوردنو ش ...

ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه 

من کی گفتم دربرابرظلم بایدسکوت کرد چرا ماستارو ریختی تو قیمه ها .قربونت بشم

تومحرم شیرینی فروشیاتعطیله؟شمالباس یااسباب بازی واسه بچه نمیخری؟

شیرینی فروشی بازه حالا مونده به خریدار که بره برای شادی خرید کنه یا نه. چرا لباس و اسباب بازی هم میخریم ولی جشن شادی نمیگیریم. اصلا نظرت بی مورد بود