2777
2789
پر رو شدن واسه مامان بزرگم کارکن خونه می خواستیم  اصلا هم پیر نیست که بخوان پوشک و اینا کنن دو ...

اره بخدا شکما سیره بخدا همشون دروغ میگم ب نظر من اونایی ک ندارن  و نیازمندن شرف دارن هیچوقت نمیاد جلو مردم چیزی بخوان ولی اونایی ک دارن هی میان درخواست میکنن با چشمام یکبار دیدم یک دختر بچه دم ساندویچی اومد بهم گفت خاله برام ساندویچ میخری گرسنه ام خیلی وقته هیچی نخوردم منم هیچی نگفتم رفتم داخل بخرم دیدم ب یک خانم دیگه ام گفت اونم برتش خرید داد بهش  من رفتم ساندویچمو خریدم نشستم همونجا رو صندلی بخورم از دور ت. نخش بودم نزدیک ۱۰۰تا بخدا ساندویچ گرفت میرفت اونور تر میداد مامانش میذاشت تو ساک دوباده میرفت نفر بعدی

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بنده خدا سیرابی دوست نداشته

منک بوش بهم بخوره حالم بد میشه چ جوری اینو میخوری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه بوده شاید.اخه بدش میومده اصلا چرا اومده اونجا.ببین برادر من تو هییتشون یه شخصی هست کلا می‌ره ...

ن بابا سالم سالم بود اینور اونورشو نگا کرد ببینه کسی تو نخش نیست من زیر چشمی نگاش میکردم دیدم بو کرد و یواشکی وسایلشو برداشت و سریع رفت

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
اره بخدا شکما سیره بخدا همشون دروغ میگم ب نظر من اونایی ک ندارن  و نیازمندن شرف دارن هیچوقت نمی ...

وای وای ماجرای ساندویچی برا منم اشنا هست دقیقا اینجور چیزی رو دیدم 

یا میگن برامون روغن و اینا بکیر از ۱۰۰ نفر می گیرن بعد می رن مغازه دیگه می فروشن

فقط امضات اسی کاش واقعا بودچون 18 ساله دنبال اینایی که توامضات نوشتی هستم

من ۲۸ساله دنبالشگ نیست

منم دیشب یکی جلوم گرفت گفت برام خیارشور میخری  ب مرده گفتم چندتا دونه بهشون بدین  یهو گف ...

جدیدا مد شده درآوردن خرجشون از جیب مردم 

وگرنه آدم خیارشور نخوره چیزیش نمیشه ، فقیر عزتمند برا همچین چیزی رو نمیزنه 

باورت میشه دقیقا این اتفاق برا ماهم افتاد ..رفتیم بستنی فروشی پسره گیر داد شوهرمم گفت برو هرچی میخور ...

ادم لجش میگیره من جای اون پسره اینقد لجم گرفت اصلا بدبخت موندش دلم براش سوخت اومد بیرون دنبالشم گشت پیداش نکرد غیب شد یارو

بنده خدا سیرابی دوست نداشته منک بوش بهم بخوره حالم بد میشه چ جوری اینو میخوری

من عاشقشم قبلا بدم می اومد البته فقط اینجایی ک میرم خوشمزه است و بو نمیده جاهاب دیگه دوست ندارم

من یبار مامانمو بردم دکتر

کلا اون ماه دستم خالی بود ۱۵۰ تومن تو کارتم داشتم

گرم بود هوا رو نیمکت نشستیم بعد دکتر

رفتم دوتا آب معدنی بخرم

مامانم دیابت داره وگرنه آبمیوه می‌گرفتم براش

خلاصه یه پسر حدود ۱۰ ساله اومد پیییله کرد خاله گشنمه برام کیک میخری

از اونجایی که چوب دلمو میخورم گفتم برو بردار

رفت گرون ترین کیک مغازه با شربت الوئه ورا گرفت از یخچال

دلم نیومد چیزی بگم ولی حرص خوردم

تازه گفت واسه دوتا خواهر برادرامم بردارم

گفتم نه دیگه

خلاصه ۷۰هزار شد

اگه دستم بود راضی بودم اما...

حساب کردم اومدم بیرون

دیدم رفت پیش دوستش

ریخت تو کوله که دوشش بود

دوستش رفت تو مغازه سراغ یکی دیگه که خاله گشنمه برام یچی بخر

خلاصه دیگع بعد اون به هیچ نیازمندی کمک نکردم

یبارم پشت چراغ قرمز تو ماشین بچه دوستم بغلم بود

یه پسر بچه اومد گدایی و هی زار میزد

گفتم پول نقد همرام نیست ،برگشت گفت ایشالا بچت بمیره

اصلا شک شدم یه لحظه دیگه چراغ سبز شد و رفتیم

وای وای ماجرای ساندویچی برا منم اشنا هست دقیقا اینجور چیزی رو دیدم  یا میگن برامون روغن و اینا ...

اونو من دعواش کردم گفتم مگه گرسنه نیستی ی ساندویچ بسته دیگه چقدر از مردم میگیری الان زنگ میزنم شهرداری پرو پرو گف خوب زنگ بزن 

[QUOTE=300469974]من ۲۸ساله دنبالشگ نیست

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من یبار مامانمو بردم دکتر کلا اون ماه دستم خالی بود ۱۵۰ تومن تو کارتم داشتم گرم بود هوا رو نیم ...

خیلی پرو شدن خدایی ادم دیگه دلش نمیخواد کمک کنه فقط یکبار یادمه هیچی پول نداشتم کل موجودیم ۱۰۰ت بود یک پسره از اینا ک کارتون جمع میکنن تو گاریش ۵تا تخم مرغ بود داشت میرفت افتاد همش شکست گفت وااای شام امشبمون منم گفتم میخوای برات بخرم هیچی نگفت رفتم براش ۱۰تا خریدم دادم بهش کلی تشکر کرد نونم براش خریدم خوشحال رفت