2777
2789
پس نیازمند نبوده احتمالا خوبم خونه وزندگی داره وچیزای خوب هم میخوره که سیرابی مغازه رو پسند نکرده چو ...

خوب اگر داره چرا میاد میگه غذا بهم میدی گشنمه تازه نخورد و رفت یه تشکرم نکرد

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
وا چه پررو  پر رو هم شدن

خیلی بی نهایت

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پرو شدن خدایی ادم دیگه دلش نمیخواد کمک کنه فقط یکبار یادمه هیچی پول نداشتم کل موجودیم ۱۰۰ت بود ...

الهی خیر ببینی 

اینجوری کمک کردن واقعا دلی و ثواب داره

یادمه دوران دانشجویی

ظهر آتیش تابستون

یه پیر مردی رو زمین نشسته بود

دستم بطری آب بود

گفت بهم آب میدی

رفتم از سوپری براش آب یخ خریدم

همون شب خواب دیدم پدرم اومده به خوابم و داره با لذت آب خنک میخوره

هیچ وقت یادم نرفته...

الهی خیر ببینی  اینجوری کمک کردن واقعا دلی و ثواب داره یادمه دوران دانشجویی ظهر آتیش ...

فداتشم عزیزم من خیلی کمک کردم حتی الانشم پولی ندارم ولی ۱۰ت تو کیفم باشه بازم کمک میکنه یادمه یکبار دیگه ۲۰ت تو کیفم داشتم کل داراییم بود کلاسمم جای حرم امام رضا بود جای حرم داشتم میرفتم یک مرده گفت پول داری بدی معلول بود گفت چیزی بخرم منم همون ۲۰ ت کیفم و دادم خودم پیاده از حرم تا خونمون ک دقیقا پیاده ۲ساعت راه اومدم هلاک شدم ولی خوشحال بودم

دقیقا بعضیا انگار کمک خواستنشون هم یجوریه و به کم راضی نیستن

توقع پلو داشت ادم گرسنه همه چی میخوره 

قبلنا با شوهرم میرفتیم در حد توان

مثلا پنج کیلو موز می‌خریدم

کل شهر بیشتر به بچه های دست فروش یا سر چهارراه میدادم میگفتم همین الان بخور

یا به زنایی که بچه بغل گدایی میکردن

یادمه همونجا هم پوس میکردن میخوردن

خیلی وقته دیگه انجام ندادم....

یه سالم یه خانوم محترم  کنار بازار جوراب میفروخت

تو نخش بودم

بعد چندبار دیدم دوتا دختراش هم میاره

مشخص بود نیازمنده و با شرف

نزدیک عید 

ازش اجازه گرفتم

دست دختراش گرفتیم با شوهرم رفتیم یه دست کامل واسه هردو خرید کردیم

کوچیه گفت یه داداش دارم ده سالشع

واسع اونم گرفتیم

یه تومن هم تو پاکت دادم به خانومه

حدود ۳ سال پیش بود

اینقدر مودب بودن

هرچی میگفتم انتخاب نمیکردن میگفتن خاله هرچی خودت دوس داری

این‌قدر با شوهرم اصرار کردیم تا انتخاب کردن

فداتشم عزیزم من خیلی کمک کردم حتی الانشم پولی ندارم ولی ۱۰ت تو کیفم باشه بازم کمک میکنه یادمه یکبار ...

الهی خدا برات جبران کنه

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

قبلنا با شوهرم میرفتیم در حد توان مثلا پنج کیلو موز می‌خریدم کل شهر بیشتر به بچه های دست فروش یا ...

میگم اونایی ک نیازمندن هیچوقت نمیان بگن ب ما بده و کمک کن ولی اینایی ک دارن و سیرن هی میان درخواست میکنن 

الهی خدا برات جبران کنه

ممنونم عزیزم همچنین برای شما

میگم اونایی ک نیازمندن هیچوقت نمیان بگن ب ما بده و کمک کن ولی اینایی ک دارن و سیرن هی میان درخواست م ...

دقیقاً

همیشه دلم میخواست یکی رو با اطلاع و زیر نظر خودم کمک کنم 

یه چند سالی هم سرپرستی یه بچه از کمیته امداد گرفتیم هرماه مبلغی میزدم براش

بعد چندماه شوهرم بیکار شد

اینقدری که نگران اون بودم نگران خودمون نبودم

خداروشکر شغل همسرم جور شد و ادامه دادیم

تا از کمیته تماس گرفتن که ایشون مادرش شاغل شدن و نیاز به کمک نیست و دیگه لازم نیست واریز کنین

دیگه پیش نیومد انجام بدم

یعنی زندگی سخت شده

الان بخوام تحت پوشش بگیرم حد اقل باید ۳ تومن ماهیانه بدم که توان ندارم

اما واقعا تاثیرشو تو زندگیم دیدم

واقعا چند برابرش بهم برگشت

من ۲۸ساله دنبالشگ نیست

چند شب پیش شوهرم دیر وقت اومد خونه بخاطر کارش حدود 2شب. دید  بی حوصلم گفت پاشو لباس بپوش تا من یه دوش میگیرم بریم بیرون یه هوایی بخوریم تومحل. 

گفتم نه خسته ای  الانم دیروقته هیچ جا باز نیس خیابون خلوته

گفت مهم حال و هوا عوض کردنه و خلاصه رفتیم بیرون. 

یه مغازه باز بود هوس کیم یخی مدل فالوده لیمو کردم دوتا خریدیم ک قدم بزنیم بخوریم 

که یهو چشممون افتاد به یه پاکبان زحمتکش افغانی. رو یه مبل کثیف و کهنه نشسته بود سرش پایین بود داشت چرت میزد سنشم کم بود. من از گلوم پایین نرفت اون کیم یخی رو دادم بهش. مگه میگرفت خجالت می‌کشید حتی بهش گفتم گرسنته برات خوردنی چی بگیرم میگفت نه ممنون سیرم هی تشکر کرد سرشم پایین بود اصلا اشکم دراومد اوم لحظه 🥺. 

بعد شوهرم رفت دوباره یکی دیگه برام بخره که تا کیمو بهم داد دیدم یکی دیگه بغلش رو زمین نشسته و شوهرم کیم خودشو به اون یکی داد و رفت برای خودش دوباره خرید. 

لبخندی که رو لب اون دوتا پاکبان زحمتکش و محترم اومد حال دلم رو اون شب خوب کرد😍

چند شب پیش شوهرم دیر وقت اومد خونه بخاطر کارش حدود 2شب. دید  بی حوصلم گفت پاشو لباس بپوش تا من ...

ای جان عزیزم بغصی شدم☹️

من یبار مامانمو بردم دکتر کلا اون ماه دستم خالی بود ۱۵۰ تومن تو کارتم داشتم گرم بود هوا رو نیم ...

خدا لعنت کنه این متکدی ها رو آدم یه ساعت میخاد بره تو پارکی بشینه دلش وا بشه انقد میان درخواست پول میکنن که کلا میگی کاش نمیومدم

ما دیشب رفتیم پارک توی نیم ساعت ۱۰ نفر اومدن یکی با طبل زدن یکی با آدامس فروختن یکی گدایی ...کلا اعصابمونو ریختن بهم پول نقد باهامون نبود هی من بهشون میگفتم شرمنده پول نقد نیست باهامون آخرین نفری که اومد جلومون طبل زد گفتم شرمنده پول نقد باهامون نیست یه کم رفت اون ور گفت الهی روزیتون ببره☹ انقد اعصابم خورد شد بیشعورا

آدم میره در بستنی فروشی میری در ساندویچی هی میان میگن برامون بخر آخه الهی کوفت بخورید فقیر واقعی اصلا اینجور نیست آبرومنده شاید یکی به اندازه خرید خودش پول همراهش باشه آخه چرا رو میزنید آدمو توی عمل انجام شده قرار میدید

دوهفته پیشم رفتیم پارک مهمون مامانم بودیم  گوشت گوسفند آورده بود کباب کنیم خودتونم که از قیمتها خبر دارید انقد همه چی گرونه دیگه آدم مثل قدیما زیاد نمیخره مجبوری به اندازه تعداد نفرات بخری بعد ما تعدادمونم زیاد بود حالا یه گدا با بچه ۱۰ ساله اش اومد جلومون معلوم بود به دخترش گفته بود گوشت بگیر ازشون دخترشم گفت یه کم از اون گوشت خامتون بدید به ما ببریم مام اول خواستیم ندیم ولی باز وجدانمون قبول نکرد گفتیم رو انداختن نمیشه ندیم دو مشت از گوشت خورد شده ریختیم توی نایلون بردن حالا ماها قشر متوسط جامعه هم خودمون توی این اوضاع اقتصادی حکم فقیر رو گرفتیم اینا فکر میکنن ما خودمون دیگه خیلی لردیم خاک برسرها خب برید کار کنید تن لشتون مردمم زحمت میکشن تا دوقرون میاد دستشون مال مفت که گیرشون نیومده

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤