2777
2789

اول شرایط خودمو بگم من ۲۷سالمه شاغلم تهران زندگی میکنم و اصالتا ترکم با پسری اشنا شدم که تکاور نیرو دریایی ترک قشقایی شیراز خانوادشم تو شهرستان زندگی میکنن و خودش تو بندرعباس سال دیگه میتونه بیاد تهران

خیلی پسر اقا و خوبیه خیلی باجنمه خیلی ب خانوادش احترام میذاره و….ولی مشکلم اینکه چهرش خیلی معمولیه قد و هیکلش خوبه  

خانوادش ادمای ساده و خوبین فقط مشکلم اینکه وضع مالی خانوادش از ما پایینتر ولی خودش خوبه بااینکه ۲۸سالشه ولی از بچگی کار کرده و پس انداز داره خیلی حواسش بهم هست و مرد زندگیه 

بعد میترسم مثلا تو عقد و عروسی فامیلاش و ببینم هنگ کنم مثلا بی کلاس باشن و….

ب نظرتون چ کنم؟؟

بعد بهش گفتم فامیلاتون لباس محلی میپوشن تو عروسی گفت خانم ها اره ولی مردا نه گفتم عروسی ماهم ک تهران میپوشن گفت نمیدونم اره احتمالا ولی همشون نمیان تهران شاید درجه یکا بیان میگم ب خاطر لباس محلیشون خجالت نمیکشم تو عروسی یعنی؟

نظرتون چیه کلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ادم خوبیه ارزش نداره به خاطر یه لباس پوشیدن خانواده ردش کنی اونا یه روز میان و میرن لباس شون خیل ...

ببنین ی سوال دیگه

حس میکنم یکم بچس خیلی هیجان داره و ذوق زدس واسه ازدواجمون

اگر خودش اخلاقش خوبه و همچی اوکی هست قبول کن

لباس محلی مگه چشه؟

خیلی قشنگه

اخه چرا باید خجالت داشته باشه؛ اصالت رو نشون میده

عروسی و دیدن اقوام  هم ی شبه تموم میشه میره

مهم خوب بودن طرفته که ی عمر باهاته

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مرد زندگی رو بخاطر ظاهر بازیا از دست نده هر روز گیر نمیادبعدا خودت پشیمون میشی

ببنین ی سوال دیگه

اگر خودش اخلاقش خوبه و همچی اوکی هست قبول کنلباس محلی مگه چشه؟خیلی قشنگهاخه چرا باید خجالت داشته باش ...

ببنین ی سوال دیگه

خب چرا نمیری تو خانواده فامیل باهاشون اشنا شی !همینجوری بدون شناخت از خانواده و فامیل عروسی بگیری اذ ...

عزیزم کی قبل نامزدی میره تو فامیلای طرف مقابل اخه

تاپیکو قبلا ندیدم؟یادمه صفحات زیادی هم راهنماییت کردن. ببین اگه دوستش نداری باهاش ازدواج نکن چون داری بهونه های الکی میاری یعنی چی ذوق زدست ادم میخواد ازدواج کنه نباید یکم خوشحال باشه؟بعدشم لباس محلی به این قشنگی. ولی وقتی به این چیزای الکی فکر میکنی یعنی علاقه ای بهش نداری پس ازدواج نکن!