2777
2789

پر رو شدن واسه مامان بزرگم کارکن خونه می خواستیم 

اصلا هم پیر نیست که بخوان پوشک و اینا کنن دور از جون.

فقط باید واسش آشپزی کنن و جارو بزنن 

همونجا هم می تونن بمونم با بهترین امکانات و یه خونه خوب 

بعد هرکی پیدا می کنن ناز می کنه 

جالبه خودشون با عنوان کارکن خونه اگهی می دن بعد ناز می کنن که فلانه و اینا 

خب یکی نیس بگه به کار نیاز داری اینم کار 

یا طرف اینقد تو اب نمک می خوابوند و وعده الکی می دن ادم بیزار میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه بوده شاید.اخه بدش میومده اصلا چرا اومده اونجا.ببین برادر من تو هییتشون یه شخصی هست کلا می‌ره تو پمپ بنزینا اون زنایی که با بچه هاشون گدایی میکنن و شناسایی می‌کنه تا هییت کمکشون کنه اونو یه زن و با بچش که همیشه اونجا گدایی میکردنو دیده پرس و جو کرده گفتن بابا این روزی سه تومن درآمد داره هیچی دیگه آدم میمونه

دلش پیتزا می‌خواسته حتما ،😂😂

دلش فک کنم جگر و دل و قلوه میخواست اصلا خیلی ناراحت شدم ادم این چیزا رو میبینه دلش سنگ میشه تازه من میخواستم براش بخرم بخوره ک پسره زودتر گفت قیافه طفلی پسره اصلا مونده بود اومد بیرون مثل قرقی رفت ناپدید شد 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
اره توقع سیرابی رو نداشته چه پروهم بوده گشنه نبوده پس 

اینجور ادما گرسنه نیستن احتمالا کار هرشبشه وگرنه ادم گرسنه نون خالی رو هم میخوره 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
اخه ادمی ک نیاز داشته باشه گرسنه باشه سنگم میخوره بعدم اصلا بدمزه نبود 

تو شهر ما یه بستنی فروشی هست ‌که مردم صف میکشن جلو درش بعد گداها هم یاد گرفتن میان از مشتریای تو صف میخوان که یه بستنی بخره براشون

بستنیه هم باید پول بدی بهت رسید میده تا نوبتت بشه این گدا ها اون رسیده رو میگیرن و بعد پولشو یه جوری از مغازه دار میگیرن

منم دیشب یکی جلوم گرفت گفت برام خیارشور میخری  ب مرده گفتم چندتا دونه بهشون بدین  یهو گف ...

خخخخ خیلی پرو شدن بخدا اینا سو استفاده گره ادم نمیفهمه کی نیاز داره کی نداره

عجب شاید معتاد بوده توهم زده چیزی توش ریختن چون گفتی بو کرده

ن سالم سالمم بود یک بلندگو هم دستش بود از اینا ک توش میخونن و راه میرن تو خیابونا ....سنشم بالا بود

دلش فک کنم جگر و دل و قلوه میخواست اصلا خیلی ناراحت شدم ادم این چیزا رو میبینه دلش سنگ میشه تازه من ...

فقط امضات اسی کاش واقعا بودچون 18 ساله دنبال اینایی که توامضات نوشتی هستم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

باورت میشه دقیقا این اتفاق برا ماهم افتاد ..رفتیم بستنی فروشی پسره گیر داد شوهرمم گفت برو هرچی میخوری بیارن من حساب میکنم .بعد یه کاسه پر از فالوده سفارش داد .دوتا قاشق هم نخورد جا گذاشت رفت..خون تو چشام دراومد..حالا خودمونم پول همون یه کاسه فالوده خیلی برامون بود بخدا

شاید تاحالانخورده بوده هوس کرده بوده اومده بشینه بخوره قیافشودیده بوکرده خوشش نیومده یواشکی رفته

والا بوی کله پاچه تا سر کوچه میاد

قیافه ش رو هم هر روز اومده داخل دیده

مزه ش رو هم محاله ایرانی باشی و یه بار تو عمرت نچشیده باشی

طرف از اول که فقیر به دنیا نیومده ، بلاخره خورده قبلا

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
والا بخدا ادمی ک گشنه باشه سنگم بذاری جلوش میخوره طرف توقع شیشلیک داشت ...اصلا همه موندن مخصوصا اون ...

اون پول میخاسته نه غذا 

الکی گفته گشنمه تا پول بگیره 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️