2777
2789

تجربه تون بگید

چیکار کنم تبش بالا نره ؟

تب چند درجه بشه باید شیاف استامینوفن بزارم براش ؟

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف که نزار همون قطره رو بده، دو برابر وزنش هر شش ساعت،، استرس هم نداشته باش روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم، اگر زیاد بی تابی کرد سعی کن پاشو با دست نگه داری زیاد تکون نده، دردش کمتر میشه، تا بیست چهار ساعت بعدم آب به پاش نزن

حق داری همون شربت استامینوفن مخصوص نوزاذا که شیش کوچیکه روباید بدی

تازه دختر من که دارو اصلا نمیخورد شب تا صبح بیداربودم تبش بالانره اونقدر سراین واکسنا سختی کشیدم که نگو اخه به هیچ عنوان استامینوفن هم نمیخورد

واکسن های قبلش چطور بود اینم مث همونا قبلی ک ببری بزنی بهش استامینوفن بده من استرس یکسالو نیمه گی پن ...

روز اول افتضاحه

نمیخوام بترسونم فقط امادگی داشته باش.

از بعدظهر شروع میشه

ولی فرداش حالش خوب میشه.طفلک پسرم پاش خشک شده بود

بعدظهر کلا بیحال و گریه وتب

شبم بردیم بیرون با ماشین دور زدیم خوابید

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش بهش استا بده حتی اگه تب نداشت ۲۴ ساعت بعدی هر۶ ساعت بده

۳۷.۵ ب بالا تب محسوب میشه اگه تب داشت دستمال نمدار که با آب ولرم خیس کردی بزار رو پاها و شکمش سریع پایین میاد فعلا شیاف نزار قطره بده اگه تبش قطع نشه باید شیاف بزاری

من واکسن ۶ ماهگی از ۲ و ۴ ماهگی راحتتر بود

تازه دختر من که دارو اصلا نمیخورد شب تا صبح بیداربودم تبش بالانره اونقدر سراین واکسنا سختی کشیدم که ...

چرا براش شیاف نمیزدی؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!