2777
2789
عنوان

چرا هر اخر هفته دعوا میکنیم واقعا

238 بازدید | 14 پست

شوهرم کارش شیفتیه کل هفته رو نیست خیلی کم میبینیم همو 

اخر هفته ها دو روز هست پیشم ک هر هفته دعواست خسته شدم دیگه

البته نامزدیم هنوز عروسی نکردیم ولی واقعا دیگه نمیکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عقدم دقیقا جمعه دعوا کردیم

الانم زندگیم رو هواست 

برام دعاکن خواهر 

خیلی ناراحتم قرار بو ۵ ما دیگه عروسیمون بشه😞💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
چرا نداره خب وقتی پیش همید دعوا میکنید پیش هم نیستید چطور دعوا کنید ما هم همینجوریم هروقت همسرم بیک ...

بابا هنوز اخر هفته نرسیده دعوا شروع میشه

احساس میکنم اصن نمیسازیم یا اینکه‌ چون اوایله اینجوریه بینمون

منم عقدم دقیقا جمعه دعوا کردیم الانم زندگیم رو هواست  برام دعاکن خواهر  خیلی ناراحتم قر ...

ایشالا خوب میشین ولی اگه مسئله مهمیه برین مشاوره حتما

ما اگه نریم مشاوره میکشیم همو 

خیلی بهمون کمک میکنه 

بابا هنوز اخر هفته نرسیده دعوا شروع میشه احساس میکنم اصن نمیسازیم یا اینکه‌ چون اوایله اینجوریه بین ...

چی بگم والا نمیدونم

تلاش کنید از الان برای بهبود رابطه تون هرجوری که بلدید و حتی جوری که بلد نیستید 

یاد بگیرید

به این امید نباش که اولشه درست میشه 

ایشالا خوب میشین ولی اگه مسئله مهمیه برین مشاوره حتما ما اگه نریم مشاوره میکشیم همو  خیلی بهم ...

الهی آمین😞

همسرم نمیاد خیلی دوست دارم بریم

میگه دیگه نمیخوام این زندگیو خیلی دلم گرفته خداکنه دوباره خوب شیم باهم😭💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
الهی آمین😞 همسرم نمیاد خیلی دوست دارم بریم میگه دیگه نمیخوام این زندگیو خیلی دلم گرفته خداکنه دوب ...

خودت تنهایی برو

منتظر نباش اون بیاد

عزیزم ناراحت نباش الان عصبانی حتما خوب میشه کم کم

هیشکی نمیخواد زندگیشو خراب کنه اونم ناراحته الان

خودت تنهایی برو منتظر نباش اون بیاد عزیزم ناراحت نباش الان عصبانی حتما خوب میشه کم کم هیشکی نمیخو ...

باشه عزیزم🥺

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی❤😘