2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

43 بازدید | 8 پست

بچه ها دوست من میخواد همزمان با ارتودنسی جراحی بینیشم انجام بده کسی تجربشو داشته یا داشتید اطرافیانتون همزمان یا تو فاصلع کمی انجام بدن؟

⁦→⁠_⁠→⁩

خیلی اذیت میشه عزیزم من تجربه نداشتم ولی خب کسی که ارتودنسی بوده رو دیدم جدا عمل دماغم دیدم جدا دوتا درد باهم.‌‌‌‌..

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
خیلی اذیت میشه عزیزم من تجربه نداشتم ولی خب کسی که ارتودنسی بوده رو دیدم جدا عمل دماغم دیدم جدا دوتا ...

عه جدا یعنی مشکل دیگه ایی به جز درد پیش نمیاد ؟

مرسی که اومدی گلی

⁦→⁠_⁠→⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه جدا یعنی مشکل دیگه ایی به جز درد پیش نمیاد ؟ مرسی که اومدی گلی

خواهش عزیز دلم

خب وقتی عمل بینی میکنه باید رسیدگی بشه از لحاظ غذایی و ارتودنسی هم بکنه از درد دندون نمیتونه چیزی بخوره

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
خواهش عزیز دلم خب وقتی عمل بینی میکنه باید رسیدگی بشه از لحاظ غذایی و ارتودنسی هم بکنه از درد دندون ...

بیچاره این بنده خدا قبلا ارتودنسی کردع اما برگشته بینی هم لازمه بکنه اما مونده 

مرسی عزیزم 

⁦→⁠_⁠→⁩

بیچاره این بنده خدا قبلا ارتودنسی کردع اما برگشته بینی هم لازمه بکنه اما مونده  مرسی عزیزم&nbs ...

اگر عمل بینیش رو انجام بده و ۶ ماه بعد ارتودنسی اوکیه ولی کمتر از ۳ ماه ظلم به خودشه❤️

اگر عمل بینیش رو انجام بده و ۶ ماه بعد ارتودنسی اوکیه ولی کمتر از ۳ ماه ظلم به خودشه❤️

عه اخه ارتودنسی کنه فکش منطبق هم میشن و تغییر میکنه لباش احیانا بخواد اول بینی انجام بده بعد ارتو فشار نمیاد به بینی یا اینکه بینیشو تغییر بده ؟ خودش میگ متخصصا هردو موافقن اما خب اونا به فکر پولن

⁦→⁠_⁠→⁩

عه اخه ارتودنسی کنه فکش منطبق هم میشن و تغییر میکنه لباش احیانا بخواد اول بینی انجام بده بعد ارتو فش ...

نه عزیزم فشاری به بینی وارد نمیکنه فرم بینی کاملا بستگی به خوب بودن کار جراح داره و اینکه تا ضربه نخوره بینی بعد از عمل تغییر فرم نمیده 

و وقتی عمل کنه کلا بعد یک سال یا دوسال بینیش جا میفته تو صورتش وگرنه تا قبل یک سال فرم اصلیو نشون نمیده و اثر جراحی (ورم و اینجور چیزا )هست

نه عزیزم فشاری به بینی وارد نمیکنه فرم بینی کاملا بستگی به خوب بودن کار جراح داره و اینکه تا ضربه نخ ...

عه جدی مرسی عزیزم آخه توی ارتودنسی هم دستیار پزشک دستشون میخوره به بینی چون خودم ارتو کردم و الان برگشته موندم شکایت کنم از دکتره یا نه 

⁦→⁠_⁠→⁩