2777
2789

سلام دوستان، من غروب شنیدم که اگه دانه چیا رو مصرف کنی، باعث لاغری میشه، واین که خواص زیادی داره، شما امتحان کردین یا اطرافیانتون که ببینم جواب داده خوبه  یا ضرر داره، من هم بخورم یا نه؟؟؟ 

منم بلایک لطفا

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

هیچ خوراکی به خودی خود باعث لاغری نمیشه کالری دریافتی هست که اگه زیاد باشه باعث افزایش اگه کمتر باشه باعث کاهش وزن میشه . دانه چیا خوبه هم خاصیت داره هم حجم معده رو پر می‌کنه باعث میشه احساس سیری کنید از این جهت برای استفاده توی رژیم غذایی خوب هستش عزیزم. 

Never give up 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم صبا میریزم تو آب و میخورم مثل تخم شربتی میمونه پف می‌کنه و یه قاشق کوچیکش بعد از اینکه آب بریزی روش حجمش زیاد میشه معده اتو پر می‌کنه سرچ کنی تو گوگل خاصیتاشم زیاده 

Never give up 
هیچ خوراکی به خودی خود باعث لاغری نمیشه کالری دریافتی هست که اگه زیاد باشه باعث افزایش اگه کمتر باشه ...

اره در موردش زیاد خوندم اما از اینکه سر خود مصرف کنم یه مقدار میترسم از عوارضش

اره در موردش زیاد خوندم اما از اینکه سر خود مصرف کنم یه مقدار میترسم از عوارضش

اگر بیماری خاصی ندارید عوارضی نداره تازه خیلی برای دستگاه گوارشم خوبه اگر مشکل خاصی دارید با متخصص مشورت کنید . 

Never give up 
اگر بیماری خاصی ندارید عوارضی نداره تازه خیلی برای دستگاه گوارشم خوبه اگر مشکل خاصی دارید با متخصص م ...

نه خداروشکر مشکل خاصی ندارم، اما چون طبعش سرده به خاطر اون احتیاط میکنم، یه خانمی امروز میگفت مواقع پریودی نباید بخوری خوب نیست

والا مدتش رو دقیق نمی‌دونم ولی راستشو بگم اینجورم نیست که  دقیق دقیق هررر روز بخورم ولی خوب خیلی روزا استفاده میکنم نه اصلا اتفاقا من خیلی حساسم اگه چیزی نسازه سریع بدنم عکس العمل نشون میده نمیدونم شما چطور میخوای استفاده کنی که نگرانی چون چیز خاصی نیست مثل اینه تصمیم بگیری هر روز تخم شربتی یا خاکشیر استفاده کنی اصلا چیز مورد داری نیست 

Never give up 
نه خداروشکر مشکل خاصی ندارم، اما چون طبعش سرده به خاطر اون احتیاط میکنم، یه خانمی امروز میگفت مواقع ...

خوب معمولا طب سنتی میگه توی دوران پریودی چیزایی که طبع سرد دارن استفاده نکنید شاید از اون جهت گفتن نگران نباش چیز خاصی نیست 🙂

Never give up 
والا مدتش رو دقیق نمی‌دونم ولی راستشو بگم اینجورم نیست که  دقیق دقیق هررر روز بخورم ولی خوب خیل ...

منم میگم حد اقل روزی یک لیوانشو، بیشتر نه، حالا شما واسه رژیم میخورین یا خاصیتش، نتیجه گرفتین ازش؟؟ 

خوب معمولا طب سنتی میگه توی دوران پریودی چیزایی که طبع سرد دارن استفاده نکنید شاید از اون جهت گفتن ن ...

انشالله، حالا من شنیدم میگفت که معجزه میکنه واسه لاغری انشاالله که جواب مثبت بده

منم میگم حد اقل روزی یک لیوانشو، بیشتر نه، حالا شما واسه رژیم میخورین یا خاصیتش، نتیجه گرفتین ازش؟؟& ...

هم رژیم هم خاصیتش 😂 اره وقتی میخورم خدایی حس میکنم حجم معده ام پر شده احساس سیری میکنم دیگه چرت و پرت نمی‌خورم 🤫

Never give up