2777
2789
عنوان

حملات پانیک بعد عمل بینی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 95 پست
دقیقا گلم.یکی تو فامیل عمل کرد بینیش خیییلی بزرگ بود قبلش کل صورتش بینی بود بعداز عمل همون ماه اول ه ...

اتفاقا نود درصد اقوام ماهم میگفتن زهرا که دماغ نداشت واسه چی عمل کرد ولی من فقط بخاطر غوز نیم رخ لعنتی رفتم عمل 

الانم از همون نیم رخ تغییر کرده نه تمام رخ یعنی عکس تمام رخمو قبل و بعدشو ببینی یه درصد شاید فرق داره نه بیشتر 

ولی به خاطر دل خودمون رفتیم عمل خاهر 🥺🫂

اتفاقا نود درصد اقوام ماهم میگفتن زهرا که دماغ نداشت واسه چی عمل کرد ولی من فقط بخاطر غوز نیم رخ لعن ...

اره گلم ولی کاش منم تغییری نمیکردم من اجزای صورتم تغییر کرده مثلا فرم چشام قبلا کشیده بود الان حالت درشت و خمار و یکمی گرد شده فرم صورتم عوض شده صورتم کوچیکتر شده زاویه فک قبلا داشتم الان ندارم کلا چهرم از حالت طبیعی خارج شده انگار ،میگم برم بینیمو با ژل طبیعی کنم و یکمی فکمو ژل بزنم مصنوعی میشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم ولی کاش منم تغییری نمیکردم من اجزای صورتم تغییر کرده مثلا فرم چشام قبلا کشیده بود الان حالت ...

من میخواستم برم درستش کنم حالا یا با ژل یا ترمیم ک فهمیدم باردارم باید انشاالله بعداز زایمان حتما برم 

اره گلم ولی کاش منم تغییری نمیکردم من اجزای صورتم تغییر کرده مثلا فرم چشام قبلا کشیده بود الان حالت ...

چشات که درشت شده بهتره خاهر 

به نظرم همون بینیتو ژل بزن 

ولی به صورتت دست نزن چون از حالت طبیعی درمیاد چهره ات 

راسی همسرت چی میگه 

میگه بهتر شدی یا نه ته دلتو خالی میکنه 

چشات که درشت شده بهتره خاهر  به نظرم همون بینیتو ژل بزن  ولی به صورتت دست نزن چون از حال ...

همسرم میگه خیلی خوبه تو خودت زیادی حساسی من اصن حالم خیییلی بد بود هر کی میگف خوب شدی اصلا باور نمیکردم همش افکار منفی چون بالاخره چندین سال با اون بینی و اون قیافه بودم بعد یهویی تغییر کردم بیشتر دلم برا چهره قبلم تنگه جوری حساس شده بودم ب عالم و آدم شک داشتم حتی ب همسرم همش احساس میکردم داره بهم دروغ میگه داره خیانت میکنه دست خودمم نبود این حس اگ ی لحظه تو گوشیش بود من دیوونه میشدم کلا خیییلی حساس شده بودم و مث ی بچه

من میخواستم برم درستش کنم حالا یا با ژل یا ترمیم ک فهمیدم باردارم باید انشاالله بعداز زایمان حتما بر ...

واااای نه ترمیم از عمل اول سختتره 

اصلا سمتش نرو بنظرم 

انشاالله فارغ شدی برو ژل بزن 

خاهرت یا خانواده ات نظرشون چیه 

همسرم میگه خیلی خوبه تو خودت زیادی حساسی من اصن حالم خیییلی بد بود هر کی میگف خوب شدی اصلا باور نمیک ...

کاش عکستو میفرستادی تا صادقانه بهت میگفتم 

ولی نه شاید واقعا خودت حساس شدی 

منم مثل بچه ها شدم 

تو تلویزیون یا تو خیابون فقط به دماغا نگاه میکنم از خودم و این روحیه ی مضخرفم بدم میاد 

افسردگی شدید گرفتم اعلامیه میبینم میگم خوشبحالش مرده راحت شده😔🥺دست خودمم نییس بخدا

همسرم میگه خیلی خوبه تو خودت زیادی حساسی من اصن حالم خیییلی بد بود هر کی میگف خوب شدی اصلا باور نمیک ...

ولی این حس حساسیت هنوزم نرفته انگار همون استرس بعداز عمل تو وجودم خونه کرده مثلا ب کوچکترین چیزی زود بهم میریزم استرس و دلشوره میاد سراغم مثلا همین حاملگی چقد استرس دارم ….

ولی این حس حساسیت هنوزم نرفته انگار همون استرس بعداز عمل تو وجودم خونه کرده مثلا ب کوچکترین چیزی زود ...

اره لامصب استرس همینطوریه 

مثل اتیش زیر خاکستره با کوچکترین مشکلی دوباره شعله ور میشه 

کاش عکستو میفرستادی تا صادقانه بهت میگفتم  ولی نه شاید واقعا خودت حساس شدی  منم مثل بچه ...

وای بقران ک منم همین اگ خبر مرگ کسی رو میشنیدم میگفتم خوشبحالش راحت شد در صورتی ک قبلا از مرگ بشدت میترسیدم عکس نمیشه گلم چن بار سعی کردم عکس از چیزی بفرستم نتونستم!ن تنها خودم کل خانواده رو حساس کردم همه تو خیابون زوم هستن رو دماغای مردم بابام میگه با هر کی حرف میزنم انگار فقط دماغشو میبینم با دماغش حرف میزنم از وقتی تو عمل کردی شوهرمم همین حتی بچه ها رو میبینه نگا میکنه دماغاشون رو این دافای خوشگل دماغ عملی خیابونم نگا میکنه

وای بقران ک منم همین اگ خبر مرگ کسی رو میشنیدم میگفتم خوشبحالش راحت شد در صورتی ک قبلا از مرگ بشدت م ...

خاهر چه. کردی تو همه حساس شدن 

من فقط به خاهرم گفتم مشکلمو و رفتیم پیش روانپزشک 

اما پیش هیچ کس نگفتم مشکلمو 

فامیلا که اصلا نگفتم 

شما استرست کی بهتر شد عزیزم؟؟

ولی این حس حساسیت هنوزم نرفته انگار همون استرس بعداز عمل تو وجودم خونه کرده مثلا ب کوچکترین چیزی زود ...

شما الان دیگه خودت نیسی 

به فسقلیت فکر کن 

استرس برات سمه خالصه استرس هیچیو دیگه نداشته باش 

خاهر چه. کردی تو همه حساس شدن  من فقط به خاهرم گفتم مشکلمو و رفتیم پیش روانپزشک  اما پیش ...

من حالم اولا خییییلی بد بود میخواستم خودکشی کنم خانواده ام میدونن فامیلا هم همین ک بیرون نمیرم و ندیدنم متوجه شدن انگار.من دست خودم نبود همینجور الکی گریه میکردم و این ک میگفتن زمان درس میکنه همه چیو رو باور نداشتم تا الان ک میبینم دارم بهتر میشم دیگ حداقل مث روزای اول نیستم البته هنوزم گاهی وقتا یهویی بهم میریزم ولی دیگ ن بشدت قبل ولی این ک بگم بزرگ‌ترین اشتباه رو کردم تا آخر عمرم میگم و هیچوقت یادم نمیره من تو عمرم هیچوقت همچین عذابی نکشیدم اولین باره جوری از زندگی دلزده و ناامید بودم ک دیگ ن تنها خودمو نمیخواستم هیچکدوم از اعضای خانوادمم نمیخواستم  ن پدر ن مادر ن خواهر برادر هیچکس حتی بچمم ک تموم زندگیمه برام اهمیتی نداشت دوسش نداشتم من مرده بودم فقط نفس میکشیدم حتی یبارم یادمه جرمگیر خریدم آوردم خونه میخواستم بخورم بچم بیدار شد اومد تو بغلم نتونستم یبار میخواستم گاز رو روشن بزارم الان میگم خداروشکر ک اون کارو انجام ندادم و پیش بچم هستم قربونش برم اون موقع دست خودم نبود ی چیزی انگار مجبورم میکرد ب خودکشی ولی اگ خودمو میکشتم الان بچم چی میشد🥺من کم کم ب این موضوع عادت کردم فقط اینو میدونم ک قبل از عمل خیلی خوشبخت تر بودم و زندگیم عالی بود از همه نظر من همش مسافرت و درحال خوشگذرونی بودم الان چی دیگ هیچی مث سابق نمیشه ولی بخاطر بچم سعی کردم قوی باشم و با این حسم بجنگم حس مادری قویتر از همه حس های دنیاس

من حالم اولا خییییلی بد بود میخواستم خودکشی کنم خانواده ام میدونن فامیلا هم همین ک بیرون نمیرم و ندی ...

خودتو ناراحت نکن گلم 

خیییلی داری خودتو عذاب میدی بخدا همه چی به مرور درست میشه 

زمان واقعا حلال مشکلاته تو فکر میکنی اگه ظاهر بینیت دلخواهت میشد مشکلی نداشتی 

ولی بخدا اگه ظاهرتم اوکی میشد بازم این عذابارو داشتی

منکه مشکل ظاهری ندارم چرا افسرده ام بس 

همه چی وااافعا با گذشت زمان درست میشه مثل همین یسال 

من همش دل نگرانیام بابت این کیپ شدنش است همش دلهره دارم 

ولی تو سخترین روزاتو گذروندی ان شاالله مثل قبل میشی شک نکن چون هیچ چیز تو این عالم همیشگی نیس